Home » Praktijk Ki Yasmine Setoe

Yasmine Setoe

Reiki Master / Trainer & Holistisch Therapeut

 

Praktijk Ki

 

Hi! Ik ben Yasmine, en ik begeleid vrouwen naar een vorm van leiderschap die bij hen past, vanuit hun stralende vrouwelijke kracht! Durf jij jezelf te omarmen als de krachtige leider die je bent?

Met Praktijk Ki richt ik me op een holistische benadering, waarbij ik aandacht besteed aan diverse aspecten: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. Of je nu kampt met onverklaarbare fysieke klachten, overmatig piekeren zonder duidelijke reden, het ervaren van toenemende afstand in je relatie, of het gevoel hebt dat je steeds meer in je hoofd leeft in plaats vanuit je intuïtie. Mijn aanpak gaat door alle lagen heen.

Ik werk voornamelijk met vrouwen in een leiderschapsrol aan het doorbreken van onbewuste patronen, het loslaten van belemmerende overtuigingen en het verwerken van trauma’s en stress. Mijn benadering omvat verschillende methodieken, waaronder EFT, ademtechnieken, schrijf- en schildertherapie, Reiki, klankschalen en hypnose via visualisaties.

Ik nodig je uit om mijn trajecten te verkennen, waarbij we samenwerken aan het herstel van balans en welzijn op alle niveaus. Samen kunnen we stappen zetten richting een meer vervullend en evenwichtig leven.

Waarvoor kun je bij mij terecht?

  • belichaming van jouw vrouw zijn in welke (leiderschaps)rol je ook zit

  • innerlijke rust en balans

  • Reiki cursussen (1, 2 of 3a)

  • een cursus waarmee je jouw intuïtie verder ontwikkelt

Met veel plezier en toewijding ga ik met jou samen op onderzoek uit om te ontdekken hoe we samen tot jouw Ki kunnen komen.

Wil je vrijblijvend meer weten? Boek dan een gratis intake of stuur me een Whatsapp berichtje: 0619946469 of een e-mail: info@praktijkki.nl