Behandelaars bij Vleugels

Homeopathie, Kinesiologie, Cryotherapie, ademwerk

Bij Vleugels zijn verschillende specialisten werkzaam. Je kunt terecht onder andere terecht voor homeopathie, kinesiologie, cryotherapie en ademwerk.

Zelfstandige behandelaars

Onderstaande behandelaars werken niet direct voor Vleugels, maar werken zelfstandig en maken daarvoor gebruik van één van de ruimtes. Klik op een foto voor meer informatie en om een afspraak te maken. 

Astrid Witmus – Oefentherapeut- Mensendieck, slaapcoach en massagetherapeut

Ervaar je fysieke ongemakken tijdens het dagelijks functioneren? Pijn bij bewegen, spanning, hoofdpijn of vermoeidheid? Met oefentherapie kan ik je helpen deze klachten te verminderen en leren het lichaam op een goede manier te gebruiken. Daarnaast geef ik massages gericht op het verminderen van pijn, spanning, hoofdpijn en het verbeteren van het lichaamsgevoel.

Steven Weijers - Lichaamsgericht Psychotherapeut

"Hoi, mijn naam is Steven Weijers. Ik ben lichaamsgericht psychotherapeut. Lichaamsgerichte therapie is een vorm van psychotherapie waarbij het lichaam centraal staat. In alles wat je doet en uitdrukt, laat het lichaam duidelijk zien waarom je steeds weer dezelfde "beweging" of keuzes maakt. Het lichaam heeft veel wijsheid in zich. Het is ons gevoelsorgaan en het heeft zijn eigen geheugen."

VITAAL NA SCHEIDING - Scheidingscoach en Therapeut

"Een scheiding brengt veel teweeg – met recht wordt het een life event genoemd. Het kan je laten wankelen, vertrouwen en perspectief doen verliezen of eenzaamheid teweeg brengen. Vaak ervaar je dat je wordt overspoeld door emoties. Je functioneert minder goed dan je zou willen – zowel thuis als op het werk. Misschien lig je op dit moment in scheiding of is de scheiding al even geleden. Je verlangt naar meer grip op je leven, naar overzicht en het gevoel dat je zelf de regie voert over je leven. Je zoekt houvast. Je wilt je weer fijn voelen."

PRAKTIJK LA ROSE- holistische (kindercoaching) en massage

"Herken je dat? Je kind heeft een vol hoofd, is vaak boos, zit niet lekker in zijn vel, klaagt over buikpijn, eczeem of heeft slapeloze nachten? Kom dan eens bij mij langs! Ik ben opgeleid als helend kindercoach en begeleid kinderen op een holistische manier bij het hervinden van hun eigen kracht en geluk. Ik coach niet alleen op het mentale en emotionele stuk, maar zet ook systemisch werk, voetreflexmassage, reiki en klankschalen in om fysieke, spirituele en energetische blokkades op te lossen. "

Riím Lagerwerf Ayurveda

RIÏM LAGERWERF - Ayurveda Health Coach

"Ik ondersteun en begeleid jou bij het behalen en behouden van optimale gezondheid en welzijn. Het is mijn missie om je te inspireren en te begeleiden naar gezondheid door je te helpen herinneren hoe de geest tot rust te brengen, het lichaam te ontspannen en te verbinden met jezelf en alles om je heen."

CARINE GODRI - GZ-Psycholoog EMDR / Mindfulness

"Merk je tijdens je zwangerschap, post partum of in het moederschap dat je last hebt van angst, somberheid, onzekerheid, piekeren, prikkelbaarheid, verdriet, onverwerkt trauma, verlies, rouw of andere klachten? De wens tot zwanger worden, zwanger zijn, moeder worden en moeder zijn kan anders verlopen dan je gewenst had. Als je merkt dat je hulp kunt gebruiken in deze nieuwe levensfase, ben je van harte welkom om contact op te nemen."

Lita Dash Ayurveda

LITA DASH - Ayurvedisch specialist

"Lita Dash geeft ayurvedische consulten (ook voeding) en is ook gespecialiseerd in panchakarma’s/detox"

Tina Jaggan Marma

TINA JAGGAN - Marma Therapeut

"Marma vindt haar oorsprong in de traditionele holistische geneeswijze van Ayurveda, dat meer dan 5000 jaar oud is. Marma punten (meervoud: Marmani) zijn vitale plekken in het lichaam waar concentraties van subtiele levensenergie zich bevinden. Het doel van Marma therapie is om de doorstroom van prana (levensenergie) te bevorderen in lichaam en geest door middel van lichte aanraking."

Biby Ajoeb Food Coach

BIBY AJOEB - Food Coach

"Jouw doel is afvallen. Mijn doel is Jouw gezondheid Voeding is best iets bijzonders. Het bindt ons, we zetten het in bij sociale gelegenheid zoals familiebezoekjes, feestjes, bruiloften, verjaardagen. Maar ook zakelijke dinertjes en zelfs tijdens een filmpje pakken. Bijkletsen met een goede vriend of vriendin, gezellig met een wijntje. We gebruiken het als troost of om iets te vieren. We hebben het elke dag weer nodig! Maar voeding is veel meer dan dat. Het voedt en bouwt ons lichaam. En voorziet ons van energie en het dient als medicijn. Met de juiste producten kan je zowel afvallen als aankomen. Maar het alles belangrijkste, het is onze eerste levensbehoefte."

Olga Willemsen hypnotherapy

OLGA WILLEMSEN - Rapid Transformational Hypnoherapie & Coach

"Olga Willemsen, is een gecertificeerde Rapid Transformational Therapist, Clinical Hypnotherapeut (VK) en transformationeel coach – hier om je te begeleiden bij de meest complexe en moeilijke zaken van het leven."

Nadine Oceanlight Lomi Lomi Massage

NADINE OCEANLIGHT - Lomi Lomi massage De-Armouring

" Lichaamsbewuste massage rituelen van Oceanlight Rituals. Laat je mee voeren door de vloeiende golvende bewegingen naar een diepe ontspanning van body, mind & spirit. Je mag alles loslaten wat niet meer nodig is…."

Fiona Job Crystal Healing

FIONA JOB - Crystal Healing

"Mijn naam is Fiona Job en ik ben een jonge lichtwerker met een passie voor
het werken met kristallen. Mijn doel is om je te helpen in je kracht te staan en
je te helpen floreren tijdens je genezing. Neem contact met me op."

Carme almarza in je kracht

CARME ALMARZA - Coach Trainer

"Ik ben Carme Almarza, NLP Coach, Sociaal Pedagogisch Hulpverlener, ervaringsdeskundige en gecertificeerd HSP begeleider en Advance Rots&Water trainer. Ik help jou om in je kracht te komen zodat jij de regie over jouw leven weer zelf kunt nemen."

Fysiotherapie zeeheldenkwartier pim van kooten

PIM VAN KOOTEN - Fysio Therapie

"De praktijk voor fysiotherapie & manuele therapie Zeeheldenkwartier in de Elandstraat is een voortzetting van de voormalige praktijk voor fysiotherapie Piet Heinstraat in de Piet Heinstraat en is tegenwoordig gevestigd binnen het fraaie multidisciplinaire praktijkcentrum ‘Vleugels’. Wij hechten binnen de praktijk waarde aan persoonlijke aandacht voor onze cliënten en zorgen altijd voor voldoende tijd om naar uw klachten te luisteren.

Yasmine Setoe Praktijk Ki

YASMINE SETOE- Reiki Master & Holistisch Therapeut

"De behandelingen van Praktijk Ki zijn gericht op de holistische visie. Dit betekent dat er wordt gewerkt met klachten op verschillende gebieden: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. Je hebt bijvoorbeeld onverklaarbare fysieke klachten, of je bent maar aan het piekeren terwijl er niet zoveel aan de hand is. Misschien merk je wel steeds meer afstand tussen jou en je partner of merk je dat je meer in je hoofd gaat leven in plaats vanuit je gevoel."

Jannie Maasdam soundfulness

JANNIE MAASDAM - Klankmassage therapeut

Een klankmassage volgens de Peter Hess methode is een echte belevenis. "Je hoort niet alleen klanken, je gaat ze vooral ook voelen. Ik gebruik speciale therapie klankschalen. De frequentie van deze schalen is afgestemd op de verschillende lichaamsgebieden. De klankschalen staan tijdens de massage op en om je heen en breng ik zacht tot klinken. Ze gaan trillen en er ontstaan vibraties die je hele lichaam stimuleren."

Yvonne van Remmen – Shiatsu Therapeut

" Yvonne is een ervaren shiatsu therapeut die de tijd neemt voor je persoonlijke verhaal en met haar aandacht je raakt. Klachten zijn nek, schouder en rugklachten, vrouwenklachten en burn out klachten."

Kris Arns Indigo Flow - Sjamanistische Healing en Soul retrieval

"Ik ben Kris Arns van Indigo Flow en mijn doel is om jouw te helpen meer inzicht te krijgen en heling voor jezelf door middel van Sjamanistische Healing en met Soul retrieval."

Yu Mizuki CS60 NL - CS60 Healing Device

I, Yu Mizuki, have been very interested in health for many years, studying various health information and doing various healthy practices myself. I started CS60 because I wanted to help my grandmother, who had a back injury from years of farm work, to get better. I completed my training at the CS60 headquarters in Tokyo during my return to Japan in the summer of 2022. I felt the benefits for my grandmother's back and opened a salon in the Netherlands, where I live, in order to spread this wonderful device in Europe and to help my family, friends, and various people with their problems.

Judith de Waardt - Hypnotherapie

Hi! Ik ben Judith de Waardt, gecertificeerd hypnotherapeut, gespecialiseerd in Rapid Transformational Therapy (RTT). Ik help je weer in je eigen kracht te gaan staan. Zonder oude ballast en niet-helpende overtuigingen. Maar, met nieuwe energie en positiviteit.

Jeanine Langeraar - Energetisch therapeut & Holistisch coach

Ik ben Energetisch therapeut & Holistisch coach. Ik werk met therapeutische gesprekken oefeningen en healings. Mijn roeping is om jou van je hoofd naar je hart te brengen, waardoor je weer in balans komt en vanuit ontspanning kan leven.

Tulip Macouzet - Yoga teacher, Spa consultant, Massage trainer and therapist

Yoga teacher, Spa consultant, Massage trainer and therapist, originally from Mexico, she has moved to Netherlands since 2020.

Barbara de Simone - Acupuncture

"My greatest motivation is to help others feel better. It is a privilege to accompany patients in their healing process, teaching them to be participants in their healing, addressing the pathology from a comprehensive point of view, respecting Western treatment, and accompanying it with different complementary techniques. Applying a protocol based on TCM and relying on techniques of physical and emotional help, I access the root that is causing discomfort and in this way we move towards recovery.

Links naar de websites van de behandelaars die gebruik maken van de ruimtes bij Vleugels:

(Behandelaars werken geheel zelfstandig)

Barbara de Simone – www.barbaradesimone.com 

Roos Guldenaar – Vitaal na scheiding www.vitaalnascheiding.nl

Rosien – Praktijk la Rose www.praktijklarose.nl

Riïm Lagerwerf – Sankalpa Holistic Health www.sankalpaholisticcentre.com 

Carine Godri – Caring psychology www.caringpsychology.com

Lita Dash – Ayurveda Specialist www.ayurvedaspecialist.nl

Tina Jaggan – Marma Therapeut www.ayurvedaspecialist.nl/marma

Biby Ajoeb – Biby Knows Food www.bibyknowsfood.nl

Olga willemsen – New Empowered You www.new-empowered-you.com

Nadine – Oceanlight www.oceanlight-rituals.com

Fiona Job – Fiona’s Crystals www.fionascrystals.com

Carme Almarza – In je kracht www.bewustdenhaag.nl/professional/coaching/4301

Pim van Kooten – fysiotherapie & manuele therapie Zeeheldenkwartier www.fysiotherapiezeeheldenkwartier.nl

Yasmine Setoe – Praktijk Ki holistischetherapiedenhaag.nl

Jannie Maasdam – Klankmassage janniemaasdam.nl

Shell Skobel – Shine Life coaching  shellskobel.com

Yvonne van Remmen – Shiatsu works shiatsuworks.net

Kris Arns – Indigo Flow www.indigoflow.nu