Homeopathie Den Haag

Francine Westerduin - Homeopathie - Kinesiologie - Vleugels

Francine Westerduin heeft bij Vleugels haar praktijk voor Homeopathie en Kinesiologie gevestigd. Lees hieronder meer over Homeopathie of neem contact op om een consult te boeken. De behandelingen worden vaak vergoed door zorgverzekeraars.

*let op – gewijzigde situatie vanwege het Corona virus*

Welkom

Allereerst veel sterkte, liefde en gezondheid gewenst de komende periode. Hopelijk komen er ook mooie veranderingen voort uit deze ongewone situatie. Vooralsnog blijft Vleugels open, zowel voor de verhuur van de ruimtes als voor individuele sessies en consulten. We volgen de laatste richtlijnen van het RIVM en nemen alle nodige hygiëne en voorzorgsmaatregelen. Alle groepsactiveiten zijn helaas wel afgelast, maar de praktijk van onder andere Francine voor homeopathie en kinesiologie en Renata voor acupunctuur zijn op dit moment nog open. Vind je het toch prettiger en veiliger om thuis te blijven, maar wil je wel een homeopathisch consult ontvangen? Dan kan dat bij Francine ook telefonisch. We sturen je dan de nodige middelen toe. Francine kan onder andere hulp bieden bij het structureel verhogen van de weerstand en homeopathische middelen op maat verzorgen om te helpen bij het bestrijden van onder andere griep.Klik hier om zelf online een afspraak te maken:

www.vleugelsdenhaag.nl/homeopathie-den-haag

Verder willen wij iedereen nadrukkelijk vragen om de openstaande en vooral achterstallige facturen zo snel mogelijk te voldoen. Op die manier houden we nog enige vorm van continuïteit en lukt het hopelijk een beetje om de storm uit te zitten.

Mocht je vragen hebben over de komende periode dan horen we het natuurlijk graag!

Hopelijk tot snel!

Groeten,

Francine & Mondi

 

PS: Sommige groepsactiviteiten worden online voortgezet zoals bijvoorbeeld de Hypnobirting van Elaine van Jouw Geboorte avontuur! Kijk daarvoor op:

www.jouwgeboorteavontuur.nl/

Wil je graag een afpsraak maken met Renata voor acupunctuur kijk dan op:

www.renatauribe.com/

 

Klik hier om de vergoeding per verzekeraar te bekijken

Klik hieronder om zelf online een afspraak te maken:

 

button_afspraak-maken

 

Het is ook mogelijk om via Whatssapp een afspraak te maken:

Klik hier om een WhatsApp gesprek te starten!

info@Vleugelsdenhaag.nl

070 415 87 09

Algemene Voorwaarden Vleugels 2019

Lees meer over Homeopathie

 

Homeopathie is een holistische geneeswijze, d.w.z. door een juiste energetische prikkel te geven wordt het zelfregulerend vermogen gestimuleerd om van binnen uit genezing op gang te brengen.

Homeopathie is een natuurlijke geneeswijze waarbij van origine natuurlijke stoffen werden gebruikt zoals van planten, dieren en mineralen. Tegenwoordig we zijn door medicatie, verkeerde voeding, hormonen, drugs, straling en toxines zo verstoord geraakt dat we naast natuurlijke stoffen ook andere stoffen nodig hebben om de verstoringen op te kunnen heffen om het lichaam weer in natuurlijke staat terug te brengen. Dan wordt de weg vrijgemaakt om op een diep niveau zowel fysiek als mentaal/emotioneel te kunnen genezen.

Behandeling

Wat kun je verwachten?

We beginnen met een intake waarbij allerlei punten in kaart worden gebracht:

Klachten, fysiek/psychisch

Levensloop

Medicatie/ drugsgebruik

Ziekte geschiedenis van de familie

Na de intake wordt de behandeling gestart en zet ik kinesiologische technieken in om uit te zoeken wat er nodig is om genezing op gang te brengen.

 

 

 

Lees meer over Kinesiologie

 

Kinesiologie betekent de leer van de beweging en heeft als basis Touch for Health. Kinesiologie is een systeem waarbij de spanning van de spieren gebruikt wordt om fysieke, energetische en/of emotioneel/mentale blokkades op te kunnen sporen en te balanceren. Via de spiertesten kan het lichaam heel precies aangeven waar de knelpunten liggen en wat er precies aan de hand is. Een kinesioloog werkt voornamelijk met acupressuur-punten, Chinese geneeskunde, chiropraxie, fytotherapie en psychologie, maar de leer is volop in beweging en er komen steeds weer nieuwe ‘ingangen’ bij. Hoewel ik de hele opleiding heb gevolgd, gebruik ik de methode nu nog voornamelijk om homeopathische middelen uit te testen, potenties te bepalen, en wat ook heel belangrijk is, om trauma’s te verwerken! Ik maak hierbij gebruik van het bio-feedbacksysteem van het lichaam, d.m.v. het testen van spieren, m.n. de armspier.

In enkele gevallen test ik meer uit, bijvoorbeeld als bepaalde emotionele blokkades tijdens het af- nemen van een anamnese niet duidelijk zijn geworden of als er behoefte is aan het uittesten van voedingsstoffen, medicijnen en/of voedingssupplementen.

 

 

Tarieven en vergoedingen

De behandelingen worden vergoed door je zorgverzekering, mits je een aanvullende verzekering hebt.

Klik hier om de vergoeding per verzekeraar te bekijken

 

VNT-logo

Behandelingen:

Intake € 102,50
Vervolg consult € 74,25
Half consult € 51,75
Repertoriseren, testen en nabespreken € 36,75
Telefonisch consult € 23,50

Alle prijzen zijn inclusief Btw.

*Eventueel verstrekte natuurgeneesmiddelen worden door sommige zorgverzekeraars niet vergoed, de behandeling zelf echter vaak wel geheel of gedeeltelijk.

Beoordelingen van cliënten:

Babiche – 28-6-2017

“Na een zoektocht van een jaar naar het niet slapen van onze baby kwam ik bij Francine terecht. ik wist zeker dat er een oorzaak was voor de onrust en het niet kunnen ontspannen van onze dochter. nu weer een jaar verder, kan ik zeggen dat er eindelijk rust is. het voelt alsof we de laatste dingen aan het ontstoren zijn en heb echt een ander kind. na een paar maanden ben ik ook voor mijzelf met francine gaan praten. ik ben als mens, in mijn hoofd en in mijn lijf nu zo veel meer in balans dan voor de behandeling. nu stuur ik al mijn vrienden, familie en soms zelfs klanten naar francine als ik denk dat ze er iets aan kunnen hebben.”

Astrid – 12 april 2016 Den Haag:

“Al bijna een jaar helpt Francine mij met kinesiologie en homeopathie op mijn gezondheid en bewustzijn pad. Nu gebruik ik ruim een week geen koffie en suikers meer. Ja pittig; een week hoofdpijn. Maar nu voel ik me steeds beter: meer energie, helder rustig hoofd, geen onrust en bijna geen opvliegers meer! De combinatie van homeopathische middelen met info over helende voeding doet mij echt goed!”

Helena –  21 april 2016 Den Haag:

“Begin dit jaar kwam ik voor het eerst bij Francien voor een consult. Na een zware periode in mijn leven was ik er fysiek en mentaal slecht aan toe. Had totaal geen energie, sliep slecht en had een burn out. Francien is gestart met een uitgebreide behandeling met homeopathische middelen en nu bijna twee maanden later werk ik weer, mijn energie heeft een boost gekregen en ik voel mij stukken beter. Ik ben nog steeds bij haar voor behandelingen en heb er alle vertrouwen in dat het helemaal goed gaat komen. Ik ben blij dat ik bij haar gekomen ben en ik zou haar zeker aanbevelen.”

 

Neem contact met ons op voor een kennismaking: 

info@Vleugelsdenhaag.nl

070 415 87 09

Of plan zelf gelijk een afspraak in:

button_afspraak-maken