Home » Homeopathie Den Haag

Homeopathie Den Haag

Praktijk voor Homeopathie en Kinesiologie: Francine Westerduin

Homeopathie Den Haag

Francine Westerduin heeft bij Vleugels haar praktijk voor Homeopathie en Kinesiologie en alternatieve geneeskunde gevestigd. Lees hieronder meer over Homeopathie Den Haag, plan zelf direct een afspraak in, of neem contact op voor eventuele vragen. Mocht je voorkeur daar naar uitgaan dan is een consult op afstand ook mogelijk. Bij het maken van een afspraak krijg je altijd een bevestiging per mail. Is dit niet het geval neem dan contact op.

Over de behandeling:

Homeopathie is een holistische, alternatieve geneeskunde, d.w.z. door een juiste energetische prikkel te geven wordt het zelfregulerend vermogen gestimuleerd om van binnenuit genezing op gang te brengen. Homeopathie is zowel voor acute als voor chronische klachten inzetbaar. Ik behandeld onder andere vaak: Vermoeidheidsklachten, depressies, autisme, psychische klachten, ontstekings gerelateerde klachten, ontwikkelingsstoornissen bij jonge kinderen, hormonale klachten, onrust, slapeloosheid, allergieën, huidklachten, darmklachten, chronische pijn en auto-immuunziektes etc. Tevens ben ik zeer ervaren in het werken met (jonge) kinderen. 

 

Over Homeopathie Den Haag

Klassieke homeopathie is een natuurlijke geneeswijze waarbij van origine natuurlijke stoffen werden gebruikt zoals van planten, dieren en mineralen. Tegenwoordig zijn we  door medicatie, vaccinaties, verkeerde voeding, hormonen, drugs, straling en toxines zo verstoord geraakt dat we naast natuurlijke stoffen ook andere stoffen nodig hebben om de verstoringen op te kunnen heffen om het lichaam weer in de natuurlijke staat terug te brengen. Zo maakt Francine de weg vrij om op een diep niveau zowel fysiek als mentaal/emotioneel te kunnen genezen. Het ontstoren van medicatie en andere middelen is een groot onderdeel van het werk.

 

Wat kun je verwachten?

We beginnen met een intake waarbij allerlei punten in kaart worden gebracht:

Klachten, fysiek/psychisch

Levensloop

Medicatie/ drugsgebruik

Voeding en supplementen

Ziektegeschiedenis van de familie

Na de intake wordt de behandeling gestart en zet ik kinesiologische technieken in om uit te zoeken wat er nodig is om genezing op gang te brengen.

 

Ontstoren

Een belangrijk onderdeel van mijn behandeling is ontstoren. Ik ontstoor o.a. oxytocine, ruggenprik, vaccinaties, antibiotica, medicatie, drugs etc. Een deel van mijn cliënten zijn kinderen die bijvoorbeeld na het krijgen van een vaccin plotseling stoppen met hun ontwikkeling. Of dat na de bevalling, moeder en kind last hebben van oxytocine schade, of andere stoffen die gegeven zijn.

Alle vormen van vaccinaties kunnen ontstoord worden, ook voor volwassenen. Een andere mogelijkheid is homeopatische profylaxe, d.w.z. vlak voor en na een vaccin een homeopathisch middel krijgen om beschermd te zijn voor de bijwerkingen van het vaccin wat gegeven wordt. Tegelijkertijd wordt het gegeven vaccin ontstoord zonder dat het de beschermende waarde verliest.

 

Natuurgeneeskunde

Mijn werkwijze is in de loop van de jaren steeds breder geworden en heb ik mijn eigen manier van werken ontwikkeld dat veel raakvlakken heeft met hollistische natuurgeneeskunde. Ik kijk naar alle aspecten, de voorouderlijke trauma’s en miasma’s, hormoonstelsel, neurotransmitters, darmstelsel, voeding en eventuele tekorten, constitutie, en spirituele ontwikkeling. Door naar het totaalbeeld te kijken lukt het vaker om door blokkades heen te breken en tot een veel betere balans te komen.

Kinesiologie betekent de leer van de beweging en heeft als basis Touch for Health. Kinesiologie is een systeem waarbij de spanning van de spieren gebruikt wordt om fysieke, energetische en/of emotioneel/mentale blokkades op te kunnen sporen en te balanceren. Het is het gereedschap waarmee alles uitgetest wordt zodat een behandeling op maat gegeven kan worden.

 

Afspraak maken 

Een afspraak maken kan op verschillende manieren. U kunt telefonisch, per mail of via Whatsapp contact opnemen. Ook kunt u gemakkelijk zelf online een afspraak inplannen. Druk daarvoor hieronder op de desbetreffende knop. Wanneer u voor het eerst komt dient u altijd een intake in te plannen. Indien je aanvullend verzekerd bent, dan krijg je de behandeling meestal gedeeltelijk vergoed. Het is nu vrij druk, dus vandaar dat het kan voorkomen dat er niet direct plek is. Wilt u graag eerder geholpen worden? Geef dat aan bij het maken van een afspraak. We zetten u dan op de wachtlijst en als er eerder een plek vrijkomt nemen we contact met u op! 

Maak hieronder zelf online een afpsraak voor homeopathie Den Haag

TELEFONISCH SPREEKUUR VAN FRANCINE IS VAN DI T/M VR VAN 08:00 TOT EN MET 09:00. VOOR ALLE VRAGEN OMTRENT DE BEHANDELING KUN JE HET BESTE DAN CONTACT OPNEMEN.

Francine is aangesloten bij het LVNT en behandelingen worden (deels) vergoed bij een aanvullende zorgverzekering. Wil je weten of jouw verzekeraar de behandeling dekt? Kijk dan op de website van LVNT  www.lvnt.nl/vergoeding en zoek jouw verzekeraar op in het overzicht.

Tarieven (Indien u aanvullend verzekerd bent kunt u een vergoeding krijgen)

* De homeopathische middelen worden op maat gemaakt en los gefactureerd. De tijden van de behandelingen zijn indicatief en kunnen variëren. Dit heeft verder geen invloed op de tarieven.

Voor informatie over de afhandeling/indiening van eventuele klachten kunt u het beste contact opnemen via info@vleugelsdenhaag.nl.

Opleidingen en diploma’s:
TOPKI: Professioneel Kinesioloog, Diploma behaald – Oktober 2003
School voor homeopathie: Zes jarige vakopleiding tot klassiek homeopaat, Diploma behaald – juni 2012
School voor homeopathie: Medische basiskennis , Diploma behaald – Mei 2015 

Lees hier enkele ervaringen van anderen