Homeopathie

Praktijk voor Homeopathie en Kinesiologie: Francine Westerduin

Flesje homeopathie png

Francine Westerduin heeft bij Vleugels haar praktijk voor Homeopathie en Kinesiologie gevestigd. Lees hier onder meer over Homeopathie, plan zelf direct online een afspraak in, of neem contact op voor eventuele vragen. Mocht daar je voorkeur naar uitgaan dan is een consult op afstand ook mogelijk. 

Over de behandeling:

Homeopathie is een holistische geneeswijze, d.w.z. door een juiste energetische prikkel te geven wordt het zelfregulerend vermogen gestimuleerd om van binnen uit genezing op gang te brengen.

Homeopathie is een natuurlijke geneeswijze waarbij van origine natuurlijke stoffen werden gebruikt zoals van planten, dieren en mineralen. Tegenwoordig zijn we  door medicatie, vaccinaties, verkeerde voeding, hormonen, drugs, straling en toxines zo verstoord geraakt dat we naast natuurlijke stoffen ook andere stoffen nodig hebben om de verstoringen op te kunnen heffen om het lichaam weer in natuurlijke staat terug te brengen. Zo maak ik de weg vrij om op een diep niveau zowel fysiek als mentaal/emotioneel te kunnen genezen.

 

Wat kun je verwachten?

We beginnen met een intake waarbij allerlei punten in kaart worden gebracht:

Klachten, fysiek/psychisch

Levensloop

Medicatie/ drugsgebruik

Voeding en supplementen

Ziekte geschiedenis van de familie

Na de intake wordt de behandeling gestart en zet ik kinesiologische technieken in om uit te zoeken wat er nodig is om genezing op gang te brengen.

Je goed voelen begint vaak in de darm. De darm is de basis, darmbacteriën hebben via de nervus vagus direct contact met de Amygdala, dat is het emotionele brein. Je hart en je buik weten eerder wanneer er iets aan de hand is dan je hersenen het kunnen bedenken. Het is belangrijk om je darmbacteriën in een goed evenwicht te houden zodat je emotioneel stabiel kunt zijn en beter in je vel zit. Daarnaast is het belangrijk dat essentiële stoffen uit je voeding opgenomen kunnen worden en getransporteerd naar alle delen van je lichaam. Alleen gezonde bacteriën kunnen daarvoor zorgen, ongezonde bacteriën zorgen voor toxines en allergieën.

Bepaalde invloeden hebben een effect op de darmflora wat er voor zorgt dat de darmflora chronisch uit evenwicht raakt.

Een aantal voorbeelden zijn:

Antibiotica

Oxytocine

Vaccinaties

Voedingsmiddelen en additieven

Allergenen.

De verstoring van antibiotica, vaccinaties en genetische invloeden, ontstoor ik via homeopathische middelen. Ik test de verstoring uit en test erna op welke manier deze verstoringen genezen kunnen worden.

Daarnaast is wat we eten essentieel voor onze gezondheid, maar raken we vaak de weg kwijt in de jungle van informatie. Van een aantal dingen, zoals veel suiker en bewerkte voeding, weten we inmiddels dat ze echt niet goed voor ons zijn.

Welke voeding verdragen kan worden verschilt van mens tot mens. De meeste mensen weten niet dat ergens intolerant voor zijn omdat ze ogenschijnlijk niets merken, of niet het verband kunnen leggen tussen bepaalde klachten en bepaalde voedingsmiddelen.

Je voelt je dan niet helemaal fit, maar je weet niet precies wat de oorzaak is.

Via Kinesiologie test ik uit welke voeding je verzwakt en waar je intolerant voor bent. Deze voedingsmiddelen hebben een nadelig effect op je darmstelsel. Als het te lang duurt kun je bijvoorbeeld last krijgen van een lekkende darm waardoor ongewenste stoffen in je bloedbaan komt en je andere stoffen niet meer op kan nemen.

Kinesiologie betekent de leer van de beweging en heeft als basis Touch for Health. Kinesiologie is een systeem waarbij de spanning van de spieren gebruikt wordt om fysieke, energetische en/of emotioneel/mentale blokkades op te kunnen sporen en te balanceren. Het is het gereedschap waarmee alles uitgetest wordt zodat een behandeling op maat gegeven kan worden.

 

Afspraak maken

Een afspraak maken kan op verschillende manieren. U kunt telefonisch, per mail of via Whatsapp contact opnemen. Ook kunt u gemakkelijk zelf online een afspraak inplannen. Druk daarvoor hieronder op de desbetreffende knop. Wanneer u voor het eerst komt dient u altijd een intake in te plannen. Indien je aanvullend verzekerd bent, dan krijg je de behandeling meestal gedeeltelijk vergoed. 

Maak hieronder zelf online een afpsraak

Tarieven

Scroll naar top