Home » Over ons

Over Vleugels

De naam Vleugels is gekozen omdat het symbool staat voor het boven jezelf uitstijgen, zowel fysiek als geestelijk.Vleugels is een holistisch, multidisciplinair praktijkcentrum voor gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. in 2015 door Francine (Homeopaat / Kinesioloog) gestart. Het idee is ontstaan vanuit de behoefte om samen met andere therapeuten een breed scala aan therapieën aan te bieden die bijdragen aan optimale geestelijke en lichamelijke gezondheid. Inmiddels ruim 5 jaar verder is Vleugels uitgegroeid tot een divers centrum met een uitgebreide gezamenlijke kennis in huis. Een plek waar persoonlijke alternatieve zorg van een hoog niveau en met goede resultaten wordt aangeboden. Mondi (Ademwerk / Cryotherapie) is vanaf de opening betrokken geweest bij Vleugels en heeft onder andere de verhuur van de ruimtes op zich genomen. Alle ruimtes zijn met zorg verbouwd en ingericht. We horen vaak dat de sfeer als warm en fijn wordt ervaren. De ruimtes bij Vleugels zijn per uur of vast te huur. Ook bieden we voor behandelaars ondersteuning in de (verdere) groei van jouw eigen praktijk.
Vleugels is een beetje als een zebra. Zebra’s laten niemand achter als er gevaar dreigt in de kudde. De zwarte strepen staan dan symbool voor het ontvangen, geven en de commercie. De witte strepen staan voor puurheid, liefde en onbaatzuchtigheid. Zo is alles mooi in balans.

Waarom kiezen voor Vleugels?

Meerdere Specialisten

Bij Vleugels zijn meerdere behandelaars ondergebracht. Of je nu de beste behandelaar zoekt of een prettige en huiselijke en ongedwongen omgeving om je eigen praktijk te verder op te bouwen. Je kunt altijd bij Vleugels terecht.

Online reserveren

Bij Vleugels is het mogelijk om online een ruimte te reserveren of een afspraak te maken. Dat is wel zo makkelijk en dan weet je altijd direct of een ruimte beschikbaar is wanneer je een afspraak maakt met een cliënt.

Fijne samenwerking

We doen er alles aan om een prettige, persoonlijke samenwerking aan te gaan. Je hebt altijd contact met dezelfde persoon. We zijn erg flexibel en denken graag met je mee! Daarnaast proberen we altijd een situatie te creëren waar alle betrokkenen beter van worden!

Behandelruimtes

De spreek en behandelruimtes bij Vleugels zijn van alle faciliteiten voorzien. We hebben bijvoorbeeld luxe electrische behandeltafels die geschikt zijn voor nagenoeg alle vormen van manuele therapie. Daarnaast is elke ruimte voorzien van luchtreiniging, een bevochtiger en een bluetooth speaker voor je eigen muziek.