Home » Behandelruimte Huren

Behandelruimte Huren bij Vleugels

Ben je als therapeut of behandelaar op zoek naar een (tijdelijke) behandelruimte, of spreekkamer? We nodigen je graag uit om een keer te komen kijken!

Bij Vleugels huur je full service. Dat betekent dat je altijd een schone ruimte hebt die is voorzien van alle benodigdheden en gemakken. Bij zowel de losse als de vaste huur zit standaard inbegrepen:

 

Wil je graag een ruimte huren, maar heb je nog geen account? Een account is gratis en verplicht niet tot een afname van een minimaal aantal uren! Neem dan contact op via 070-415 87 09, de chat rechtsonder of klik hieronder om contact op te nemen. Wil je de ruimte eerst graag een keer ervaren? Je kunt dan kosteloos een uur één van de ruimtes boeken om te ervaren hoe het is om bij Vleugels te werken.

Het is mogelijk om de ruimtes los per uur, per dagdeel of per dag te huren. Je kunt dan per keer bekijken hoe de beschikbaarheid is op dat moment en online de ruimtes reserveren.

Daarnaast is het ook mogelijk om de ruimtes “vast” te huren voor een vast dagdeel, of dag(en) in de week. De vaste huur is voor een periode van 12 maanden en een stuk voordeliger dan losse huur. De vaste huur is altijd tussentijds opzegbaar. Met een opzegtermijn van 6 weken. Bekijk hieronder de tarieven voor de vaste en voor de losse huur. Elke behandelaar die bij Vleugels werkt krijgt een vermelding op de website.  

Hieronder kun je de virtuele tour doen door het hele pand!

Vorige slide
Volgende slide

Tarieven Losse Huur

De tarieven voor de losse huur zijn voor alle ruimtes hetzelfde. De behandelkamers zijn onder andere voorzien van een luxe elektrische behandeltafel en de spreekkamers van lekker zittende stoelen.

Per uur

Losse huur per uur
16,50
  • Koffie & thee
  • Bluetooth speaker
  • White board

Per dagdeel

Losse huur per dagdeel (4 uur)
49,75
  • Koffie & thee
  • Bluetooth Speaker
  • White board

Per dag

Losse huur per dag (8 uur)
99,50
  • Koffie & thee
  • Bluetooth Speaker
  • White board

Tarieven vaste huur

Vanaf 115,50 ex btw per dagdeel per maand. Neem contact op om de mogelijkheden en tarieven te bespreken.

Indien je vast bij Vleugels huurt kun je ook tegen sterk gereduceerd tarief van onze Cryocabine gebruik maken. Klik hier om meer te lezen over de cryotherapie die we aanbieden bij Vleugels!