Ondersteuning bij zwangerschap

 

Francine Westerduin – Homeopaat – Kinesioloog

Francine Westerduin - Homeopathie - Kinesiologie - Vleugels            Vleugels Den Haag Yoga Homeopathie Slow Coffee

Francine Westerduin is Klassiek Homeopaat, Kinesioloog en tevens oprichter van Vleugels. Ze heeft een extra opleiding klassieke homeopathie voor zwangerschap, bevalling en baby gevolgd. 

Behandeling

Homeopathie is een holistische geneeswijze, d.w.z. door een juiste energetische prikkel te geven wordt het zelfregulerend vermogen gestimuleerd om van binnen uit genezing op gang te brengen.

Homeopathie is een natuurlijke geneeswijze waarbij van origine natuurlijke stoffen werden gebruikt zoals van planten, dieren en mineralen. Tegenwoordig we zijn door medicatie, verkeerde voeding, hormonen, drugs, straling en toxines zo verstoord geraakt dat we naast natuurlijke stoffen ook andere stoffen nodig hebben om de verstoringen op te kunnen heffen om het lichaam weer in natuurlijke staat terug te brengen. Dan wordt de weg vrijgemaakt om op een diep niveau zowel fysiek als mentaal/emotioneel te kunnen genezen.

Wat kun je verwachten?

We beginnen met een intake waarbij allerlei punten in kaart worden gebracht:

Klachten, fysiek/psychisch

Levensloop

Medicatie/ drugsgebruik

Voeding en supplementen

Ziekte geschiedenis van de familie

Na de intake wordt de behandeling gestart en zet ik kinesiologische technieken in om uit te zoeken wat er nodig is om genezing op gang te brengen.

 

Klik hieronder om zelf online een afspraak te maken:

 

 

 


Het is ook mogelijk om via Whatssapp een afspraak te maken:

Klik hier om een WhatsApp gesprek te starten!

info@Vleugelsdenhaag.nl

070 415 87 09

Algemene Voorwaarden Vleugels 2019

 

Lees meer over Voeding, darmflora en verstoringen

Je goed voelen begint vaak in de darm. De darm is de basis, darmbacteriën hebben via de nervus vagus direct contact met de Amygdala, dat is het emotionele brein. Je hart en je buik weten eerder wanneer er iets aan de hand is dan je hersenen het kunnen bedenken. Het is belangrijk om je darmbacteriën in een goed evenwicht te houden zodat je emotioneel stabiel kunt zijn en beter in je vel zit. Daarnaast is het belangrijk dat essentiële stoffen uit je voeding opgenomen kunnen worden en getransporteerd naar alle delen van je lichaam. Alleen gezonde bacteriën kunnen daarvoor zorgen, ongezonde bacteriën zorgen voor toxines en allergieën.

Bepaalde invloeden hebben een effect op de darmflora wat er voor zorgt dat de darmflora chronisch uit evenwicht raakt.

Een aantal voorbeelden zijn:

Antibiotica

Oxytocine

Vaccinaties

Voedingsmiddelen en additieven

Allergenen.

De verstoring van antibiotica, vaccinaties en genetische invloeden, ontstoor ik via homeopathische middelen. Ik test de verstoring uit en test erna op welke manier deze verstoringen genezen kunnen worden.

Daarnaast is wat we eten essentieel voor onze gezondheid, maar raken we vaak de weg kwijt in de jungle van informatie. Van een aantal dingen, zoals veel suiker en bewerkte voeding, weten we inmiddels dat ze echt niet goed voor ons zijn.

Welke voeding verdragen kan worden verschilt van mens tot mens. De meeste mensen weten niet dat ergens intolerant voor zijn omdat ze ogenschijnlijk niets merken, of niet het verband kunnen leggen tussen bepaalde klachten en bepaalde voedingsmiddelen.

Je voelt je dan niet helemaal fit, maar je weet niet precies wat de oorzaak is.

Via Kinesiologie test ik uit welke voeding je verzwakt en waar je intolerant voor bent. Deze voedingsmiddelen hebben een nadelig effect op je darmstelsel. Als het te lang duurt kun je bijvoorbeeld last krijgen van een lekkende darm waardoor ongewenste stoffen in je bloedbaan komt en je andere stoffen niet meer op kan nemen.

 

 

Lees meer over Kinesiologie

Kinesiologie betekent de leer van de beweging en heeft als basis Touch for Health. Kinesiologie is een systeem waarbij de spanning van de spieren gebruikt wordt om fysieke, energetische en/of emotioneel/mentale blokkades op te kunnen sporen en te balanceren. Via de spiertesten kan het lichaam heel precies aangeven waar de knelpunten liggen en wat er precies aan de hand is. Een kinesioloog werkt voornamelijk met acupressuur-punten, Chinese geneeskunde, chiropraxie, fytotherapie en psychologie, maar de leer is volop in beweging en er komen steeds weer nieuwe ‘ingangen’ bij. Hoewel ik de hele opleiding heb gevolgd, gebruik ik de methode nu nog voornamelijk om homeopathische middelen uit te testen, potenties te bepalen, en wat ook heel belangrijk is, om trauma’s te verwerken! Ik maak hierbij gebruik van het bio-feedbacksysteem van het lichaam, d.m.v. het testen van spieren, m.n. de armspier.

In enkele gevallen test ik meer uit, bijvoorbeeld als bepaalde emotionele blokkades tijdens het af- nemen van een anamnese niet duidelijk zijn geworden of als er behoefte is aan het uittesten van voedingsstoffen, medicijnen en/of voedingssupplementen.

Tarieven en vergoedingen

Francine is lid van het LVNT. Klik hier om de vergoeding per zorgverzekeraar na te kijken. De behandelingen worden vergoed door je zorgverzekering, mits je een aanvullende verzekering hebt.

 

Tarieven:

Intake € 102,50
Vervolg consult € 74,25

Alle prijzen zijn inclusief Btw.

*Eventueel verstrekte natuurgeneesmiddelen worden door de meeste zorgverzekeraars niet vergoed, de behandeling zelf echter vaak wel geheel of gedeeltelijk.

Roos Wagenmakers van Studio Koester – Zwangerschapsmassage

foto roos Logo studio koester

Een zwangerschapsmassage geeft je de ruimte je aandacht even naar binnen te richten en je lichaam en het kindje in je buik bewust te ervaren.

Zwangerschapsmassage

De zwangerschap is een bijzondere tijd en betekent tegelijkertijd een grote belasting voor je lijf. Een massage is dan ook geen overbodige luxe. Geniet tijdens de massage van de liefdevolle benadering en ervaar de ontspannen uitwerking.

Voordelen van een zwangerschapsmassage zijn oa.: vermindering rugklachten, verbetering slaapgedrag, werkt vochtafdrijvend, zorgt voor een betere doorbloeding en geeft ontspanning aan lichaam en geest. Tijdens de massage mag je plaatsnemen op een massagetafel die speciaal ontworpen is voor zwangere vrouwen.

Kosten

€ 60,- per 60 minuten
€ 82,50 per 90 minuten

Wil je een massage boeken?

Vul het onderstaande formulier in, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Uw bericht

Vul onderstaande code in om te verzenden

captcha

of neem contact met ons op:

info@Vleugelsdenhaag.nl

070 415 87 09