Voeding en intoleranties testen

Francine Westerduin - Homeopathie - Kinesiologie - Vleugels


Francine heeft bij Vleugels haar praktijk voor homeopathie en kinesiologie gevestigd. Aan de hand van kinesiologie test Francine welke voedingsmiddelen je mogelijk intolerant voor bent. 

button_afspraak-maken

Je goed voelen begint vaak in de darm. De darm is de basis, darmbacteriën hebben via de nervus vagus direct contact met de Amygdala, dat is het emotionele brein. Je hart en je buik weten eerder wanneer er iets aan de hand is dan je hersenen het kunnen bedenken. Het is belangrijk om je darmbacteriën in een goed evenwicht te houden zodat je emotioneel stabiel kunt zijn en beter in je vel zit. Daarnaast is het belangrijk dat essentiële stoffen uit je voeding opgenomen kunnen worden en getransporteerd naar alle delen van je lichaam. Alleen gezonde bacteriën kunnen daarvoor zorgen, ongezonde bacteriën zorgen voor toxines en allergieën.

Bepaalde invloeden hebben een effect op de darmflora wat er voor zorgt dat de darmflora chronisch uit evenwicht raakt.

Een aantal voorbeelden zijn:

Antibiotica

Oxytocine

Vaccinaties

Voedingsmiddelen en additieven

Allergenen.

De verstoring van antibiotica, vaccinaties en genetische invloeden, ontstoor ik via homeopathische middelen. Ik test de verstoring uit en test erna op welke manier deze verstoringen genezen kunnen worden.

Daarnaast is wat we eten essentieel voor onze gezondheid, maar raken we vaak de weg kwijt in de jungle van informatie. Van een aantal dingen, zoals veel suiker en bewerkte voeding, weten we inmiddels dat ze echt niet goed voor ons zijn.

Welke voeding verdragen kan worden verschilt van mens tot mens. De meeste mensen weten niet dat ergens intolerant voor zijn omdat ze ogenschijnlijk niets merken, of niet het verband kunnen leggen tussen bepaalde klachten en bepaalde voedingsmiddelen.

Je voelt je dan niet helemaal fit, maar je weet niet precies wat de oorzaak is.

Via Kinesiologie test ik uit welke voeding je verzwakt en waar je intolerant voor bent. Deze voedingsmiddelen hebben een nadelig effect op je darmstelsel. Als het te lang duurt kun je bijvoorbeeld last krijgen van een lekkende darm waardoor ongewenste stoffen in je bloedbaan komt en je andere stoffen niet meer op kan nemen.

Tarieven en vergoedingen

De behandelingen worden vergoed door je zorgverzekering, mits je een aanvullende verzekering hebt.

Voor aangesloten zorgverzekeraars kan je kijken op: www.vnt-nederland.nl

VNT-logo

Behandelingen:

Intake € 102,50
Vervolg consult € 74,25
Half consult € 51,75
Repertoriseren, testen en nabespreken € 36,75
Telefonisch consult € 23,50

Alle prijzen zijn inclusief Btw.

Neem contact met ons op voor een kennismaking: 

Bij het maken van een afspraak zijn algemene voorwaarden van toepassing. Klik hier om deze algemene voorwaarden te lezen

Of boek een afspraak in:

button_afspraak-maken

info@Vleugelsdenhaag.nl

070 415 87 09

Of klik hier voor het contact formulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Uw bericht

Vul onderstaande code in om te verzenden

captcha