Sjamanistische ademsessie’s

 

Sjamanistisch ademwerk

 

De techniek die je leert tijdens de sjamanistische ademsessies is eenvoudig en zeer effectief. Het helpt met name om vastzittende emotie los te maken en daarmee energie vrij te maken die je vervolgens weer op een meer constructieve en jou dienende manier in kunt zetten. Iedereen met een stabiele lichamelijke en geestelijke gezondheid is in staat om de techniek te leren.

De sessie’s bestaan uit voorwerk waar een veld wordt neergezet en eventueel een kleine persoonlijke rapé ceremonie en 3 verschillende fasen van ademhalen.

Door de trance die we langzaam opbouwen en de extra zuurstof, stel je het lichaam in staat om vastzittende emoties en trauma’s los te maken. Hierdoor kun je in sommige gevallen terug gaan tot gebeurtenissen uit de vroege jeugd of deze trauma’s herleven.

Bijkomende voordelen van de ademsessies zijn:

– Betere lichamelijke gezondheid en conditie

– Innerlijke rust

– Meer vitaliteit

– Verbeterde concentratie

Bij Vleugels worden zowel individuele als groepssessies gegeven. Tijdens de individuele sessies wordt meer ingegaan op de techniek.

De groepssessies worden sporadisch georganiseerd je kunt hiervoor op onze agenda of facebook kijken. Deze sessie’s duren 1,5 uur en zijn basis van een vrijwillige bijdrage.

De individuele sessies duren 1,5 en de kosten hiervan bedragen € 55,-

Wil je graag een afspraak maken voor een individuele sessie? Neem dan contact op:

Info@vleugelsdenhaag.nl

0640361274

0704158709