Shell Skobel

Holistic practitioner and Life Coach

Purple Shell Healing

Hallo ik ben Shell, eigenaar en practitioner bij Purple Shell Healing. Ik ben een ervaren en professionele holistische practitioner en een gecertificeerd levenscoach.

Ik bied Reflexologie, Reiki en Kristal Genezing aan en daarnaast coaching voor angst en stress beheersing, positiviteit en het overwinnen van verschillende levensproblemen.

Concentreer je op het positieve en maak het je dagelijkse missie om in het huidige moment te leven en van het leven te genieten.”

Het leven zit vol uitdagingen die emotionele onrust veroorzaken. Wanneer het emotionele niveau van onrust te hoog wordt om aan te kunnen, resulteert dit in energetische blokkades en onze fysieke gezondheid wordt hierdoor negatief beïnvloed.

Mijn doel met Reflexologie, Reiki en Kristal Genezing is om de energie van je lichaam te helpen deblokkeren en weer in balans te brengen, zodat je fysieke en emotionele welzijn verbetert.

Mijn doel met coaching is om mensen te helpen om positieve cognitieve denkpatronen en passende emotionele reacties op de wereld om hen heen te hebben. Op die manier verminderen ze de negatieve impact die cognitie en emoties kunnen hebben op het fysieke lichaam.

Behandelingen en tarieven

Er is geen beter moment dan nu om voor jezelf te beginnen zorgen.

Reflexologie

Het is meer dan een voetmassage omdat de beoefenaar vakkundig druk uitoefent op verschillende gebieden op de voeten die de verschillende systemen en organen van het lichaam stimuleren om te genezen. Het wordt gebruikt om een verscheidenheid aan fysieke kwalen te behandelen, zoals artritis, hoge bloeddruk, migraine, slapeloosheid en menstruatiestoornissen.

Leun achterover en geniet van deze uiterst ontspannende behandeling.

65 euro – 50 minuten

Reiki

Het hele lichaam zal worden behandeld terwijl de beoefenaar zijn handen op of boven verschillende punten van het lichaam van de cliënt plaatst. De universele levensenergie zal van de handpalmen van de beoefenaar naar de cliënt stromen, waardoor energie en evenwicht worden hersteld en genezing op emotioneel en lichamelijk niveau wordt bevorderd.

U zult deze behandeling ontspannen achterlaten.

65 euro – 50 minuten

Kristal Genezing

Deze behandeling omvat twee kristalgenezingsprocedures, waarbij de eerste gericht is op het deblokkeren van energie, het in evenwicht brengen van geest en lichaam of het opladen en in evenwicht brengen van energie in het lichaam. De tweede is gericht op een specifieke behoefte die je hebt, zoals vermoeidheid en prikkelbaarheid, stress, je neerslachtig en verdrietig voelen, of je niet verbonden voelen.

55 euro – 45 minuten

Levenscoaching

Eén-op-één coachingsessies voor stress en angstmanagement, positiviteit en algemene levenscoaching om het welzijn te verbeteren bij diverse levensuitdagingen.

Coaching is toekomstgericht en heeft als doel u verder te brengen in uw leven, in plaats van u te laten stilstaan bij het verleden en vast te laten zitten in het heden.

Sessies zijn zowel online als in persoon beschikbaar. Alleen in het Engels.

80 euro – 60 minuten

Voor meer informatie kijk op mijn website: https://purpleshellhealing.com

Wil je een afspraak met mij maken of heb je een vraag? Stuur mij dan een email of vul het onderstaande formulier in en ik ga zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Email: purpleshellhealing@outlook.com