Home » Riïm Lagerwerf-van den Berg

Riïm Lagerwerf-van den Berg

Ayurvedisch Therapeut,  Sankalpa Holistic Health

Ik ondersteun en begeleid jou bij het behalen en behouden van optimale gezondheid en welzijn. Het is mijn missie om je te inspireren en te begeleiden naar gezondheid door je te helpen herinneren hoe de geest tot rust te brengen, het lichaam te ontspannen en te verbinden met jezelf en alles om je heen. Dit doe ik via de eeuwenoude kennis van Ayurveda, Yoga en Pranic Healing.
Als Ayurvedisch Therapeut en Holistisch Health Coach ben ik opgeleid om individuele coaching en begeleiding sessies te geven. Door de holistische benadering werkt Ayurveda zowel op het fysieke, mentale als emotionele vlak. Ayurveda behandelt de gehele persoon, niet alleen de ziekte of de klachten. In de Ayurvedische behandeling wordt de oorzaak behandeld en niet alleen het symptoom. De belangrijkste kracht van Ayurveda is dat zij jouw eigen zelf genezend vermogen vergroot.
Naast een Ayurvedisch Consult kun je ook terecht voor Ayurvedische behandelingen en massages, Pranic Healing en Holistische gezondheidscoaching en Ayurvedische producten. 
 
Bekijk haar website voor meer informatie over benadering, consults en behandelingen..
 
Wil je liever eerst kennismaken plan dan een 30 minuten gratis intake in via haar website of boek gelijk een afspraak in.
 
 

Booking Provided by Healthie