Wat over Vleugels…

Het idee van Vleugels is jaren geleden vanuit een wens ontstaan. Ik werkte alleen in een praktijk en voelde steeds meer de behoefte om samen te werken en ideeën over een bewustere manier van leven vorm te geven.

Met een beetje spaargeld, het overwinnen van moeilijkheden maar ook geluk en zelf alles verbouwen lukte om Vleugels in 2015 neer te zetten.

Mondi, onze zoon gaf aan graag mee te willen werken aan dit project en sindsdien werken we samen om van Vleugels iets moois te maken.

Mondi komt uit het bedrijfsleven en weet veel van bedrijfsvoering en verkooptechnieken en ikzelf heb twee therapeutische opleidingen gedaan en altijd met mensen gewerkt.

Wat ons allebei bezighoudt is het doorgronden van de menselijke natuur, onze leefomgeving en hoe we daar zoveel mogelijk verantwoordelijkheid voor kunnen nemen. We passen dit uitgangspunt toe op onszelf en dragen het uit in Vleugels, dat heeft tot gevolg dat Vleugels een plek is geworden waar veel mensen werken en komen die graag iets willen toevoegen aan de wereld, in welke vorm dan ook.

Vleugels heeft echt een groei door moeten maken. We begonnen met het combineren van een gezondheidscafeetje, het verhuren van verschillende ruimtes en mijn praktijk. We zijn gestopt met het cafeetje en richten ons nu op het bieden aan ruimte voor groepen, individuele verhuur, mijn praktijk, workshops, lezingen, opleidingen en evenementen. De juiste keuze bleek want we kunnen nu doen waar ons hart ligt!

Voor groepen, opleidingen of workshops bieden we de mogelijkheid om gedeeltelijk of de hele zaak af te huren. We kunnen een heerlijke vegetarische lunch zorgen, maar eigen consumpties meenemen mag ook.

Therapeuten of masseurs kunnen de grotere lichte studio of een praktijkruimte huren.

Ik hoop je te mogen ontmoeten bij Vleugels,

Francine.

Tijdens de verbouwing!

VerbouwingverbouwingverbouwingverbouwingVerbouwing

Nu!

CafeetjePraktijkruimteLeestafelYoga StudioBalie VleugelsGezondheidscafeetjePraktijkruimte 1