Over ons.

Vleugels is op een bijzondere manier, bijna vanzelf ontstaan. Ongeveer twee jaar geleden begon ik na te denken over een centrum met daarin mijn praktijk, samen werken met andere therapeuten, yoga, meditatie en gezond eten. Ik maakte een plakboek met plaatjes en teksten, zoals ik het voor me zag en graag wilde hebben. Soms keek ik er even in, plakte of schreef er iets bij en legde het vervolgens weer weg.

Ik had ook een locatie in gedachten, het zeeheldenkwartier in Den Haag. Ik dacht hierbij voornamelijk een de Prins Hendrikstraat of de Elandstraat.

In Augustus 2014 belde er zomaar uit het niets iemand op.

Ze heette Liesbeth en had via-via te horen gekregen dat ik graag een centrum wilde beginnen.

Ze vroeg of ik interesse zou hebben om samen met haar naar een pand te gaan kijken in de Prins Hendrikstraat.

Ik stond perplex en stemde uiteraard in om te gaan kijken. Het pand bleek uiteindelijk niet geschikt te zijn, maar we besloten wel nog om een gezamenlijke kennis te bezoeken in de Piet Heinstraat.

We vertelden ons verhaal en hij zei onmiddellijk: “Kom maar eens mee, ik weet wel iets.”

Hij opende een deur naar een totaal verwaarloost pand, maar wel met de perfecte afmetingen. Diezelfde week nog hebben we besloten om het pand te huren.

Liesbeth , met wie het begon, is inmiddels weer haar eigen weg gegaan. Mijn man, Frans is meubelmaker en interieur bouwer van beroep en samen zijn we ongeveer 9 maanden bezig geweest om Vleugels eigenhandig op te bouwen. We hebben hierbij veel hulp gehad van hele lieve mensen die hun positieve gevoelens in de zaak hebben gestopt. En we zijn met recht trots op het resultaat.

Dank jullie wel!

Francine Westerduin.

Klassiek homeopaat

Tijdens de verbouwing!

VerbouwingverbouwingverbouwingverbouwingVerbouwing

Nu!

CafeetjePraktijkruimteLeestafelYoga StudioBalie VleugelsGezondheidscafeetjePraktijkruimte 1