Ontstoren Den Haag

Francine Westerduin - Homeopathie - Kinesiologie - Vleugels

Het homeopathisch ontstoren is een essentieel onderdeel geworden van mijn behandelplan om tot genezing te kunnen komen. We zijn vandaag de dag belast met allerlei stoffen die niet in ons systeem thuis horen en ‘blauwdrukken’ achterlaten waardoor ze ons systeem blijven belasten.
Voorbeelden hiervan zijn vaccinaties, medicijnen, anticonceptie, drugs en antibiotica. Veel mensen hebben 1 of meerdere van verstorende stoffen ingenomen, of toegediend gekregen en voelen zich vaak moe en rusteloos of ziek zonder te begrijpen wat ze hieraan kunnen doen. Deze blauwdrukken gaan niet vanzelf weg, maar ze kunnen wel ontstoord worden via homeopathische middelen.

Klik hier om de vergoeding per verzekeraar te bekijken

Klik hieronder om zelf online een afspraak te maken:

 

button_afspraak-maken

 

Het is ook mogelijk om via Whatssapp een afspraak te maken:

Klik hier om een WhatsApp gesprek te starten!

info@Vleugelsdenhaag.nl

070 415 87 09

Algemene Voorwaarden Vleugels 2019

 

Antibiotica
Kan in bepaalde gevallen levensreddend zijn maar er zit ook een schaduwzijde aan, het verstoord bijna altijd blijvend de darmflora. Veel mensen die als kind of als volwassene antibiotica hebben gekregen krijgen daarna last van hun darmen, allergieën en/of eczeem. Heel veel mensen krijgen een opgeblazen buik nadat ze hebben gegeten, wat wijst op een onbalans in de darm flora.
Ontstoren van antibiotica en kijken naar voedsel waar je intolerant voor bent helpt je om je een stuk fitter te gaan voelen, logisch want als het niet goed gaat met het op nemen en verteren van voedsel ontstaan er allerlei klachten die onnodig veel energie van het lichaam vragen en uiteindelijk ziekten kunnen veroorzaken.

 

Anticonceptie
We gebruiken inmiddels generaties de pil. Er komen meisjes en vrouwen in de praktijk die niet meer menstrueren als gevolg van een hormoon onbalans. Een oorzaak die je vaak ziet is de pil, het zitten zelfs sporen van in ons drinkwater omdat een deel ervan in het riool terecht komt. Ik zie allerlei klachten in de praktijk voorbij komen zoals hevige onrust, depressies en zelfs adhd als gevolg van het gebruik van anticonceptie. Het is heel wonderlijk om te ervaren dat als iemand met een zware depressie in de praktijk komt dat het soms simpelweg verholpen kan worden door de anticonceptie te ontstoren.

 

Vaccinaties
Veel mensen laten tegenwoordig hun kinderen ontstoren die vaccinaties hebben gehad. Voor meer informatie verwijs ik naar de site van kritisch prikken. Daar kun je over de voor en nadelen van vaccinaties lezen. Belangrijk is hier een goede afweging te maken.

 

Oxytocineschade
Oxytocine wordt vaak tijdens of na een bevalling toe gediend aan de moeder, tijdens om in te leiden en na de geboorte om baarmoederbloeding tegen te gaan of om de placenta sneller geboren te laten worden. Het betreft hier een synthetische vorm van een lichaams-eigen neurotransmitter/hormoon wat daarom vaak als onschadelijk wordt gezien. Het probleem zit hem in de grote hoeveelheid die je op hier op een onnatuurlijke wijze binnenkrijgt en die een enorme onbalans teweeg kan brengen in de overdracht van de neurotransmitters. De gevolgen zijn groot voor zowel moeder als kind. Je ziet vaak baby’s die niet kunnen slapen, heel wakker zijn, huilbaby’s en/of baby’s die voortdurend aan de borst willen en aan de moeder vastgeklampt zitten, of andersom, onrustig worden van aanraking en geknuffeld worden. Moeders kunnen vlak en gedeprimeerd raken, vaak hebben ze geen zin meer om te vrijen. Voelen geen verbinding meer. Deze klachten kunnen jaren aanhouden

Na het ontstoren kunnen de kinderen vaak normaal slapen en je ziet een rust ontstaan. Moeders die worden ontstoord ervaren meer verbinding met hun gezinsleden en omgeving, voelen zich weer zichzelf.

Drugs Medicijnen etc.
Drugs en medicijnen kunnen een effect zowel een lichamelijk als geestelijk hebben. Het heeft meer impact dan we denken, het werkt door, ook via onze nakomelingen. Zij krijgen via het DNA en de deze informatie binnen. Het DNA blijkt plastisch te zijn en veranderlijkheid door verstoringen. Door te ontstoren en andere homeopathische begeleiding wordt het DNA weer in de oorspronkelijke staat teruggebracht, je ziet soms pasgeborenen die het moeilijk hebben en beter in hun vel komen nadat ze ontstoord zijn van drugs of medicijnen die door de ouders gebruikt zijn.
Ontstoren van drugs en medicatie kan op iedere leeftijd, ongeacht hoelang het geleden is dat een middel gebruikt is.