Home » Olga Willemsen Rapid Transformational Hypnotherapy and Coaching

Olga Willemsen

Rapid Transformational Hypnoherapie en Coaching

Olga Willemsen, is een gecertificeerde Rapid Transformational Therapist, Clinical Hypnotherapeut (VK) en transformationeel coach – hier om je te begeleiden bij de meest complexe en moeilijke zaken van het leven.

Olga heeft een Ph.D. in de natuurwetenschappen en werkte vroeger in onderzoek en ontwikkeling. Door haar academische achtergrond heeft ze een diep wetenschappelijk inzicht in de geest, persoonlijke transformatie en het genezingsproces.

Olga biedt Rapid Transformational Therapy en coaching in het Engels, Duits, Russisch en Nederlands.

Rapid Transformational Therapie

Rapid Transformational Therapy™ (RTT™) is erkend als een van de meest effectieve behandelingen die beschikbaar zijn voor snelle en langdurige resultaten.

RTT-therapie is een onderscheidende therapeutische benadering gebaseerd op neurowetenschap, waarbij de meest gunstige principes van hypnotherapie, psychotherapie, NLP (neuro-linguïstisch programmeren) en CGT (cognitieve gedragstherapie) worden gecombineerd.

Het is uniek in zijn soort en de basis wordt geleid door het onconventionele idee dat je geen leven lang nodig hebt om de processen van de geest te leren, onder de knie te krijgen en vervolgens te veranderen, noch wekelijkse sessies.


T
ransformationele Coaching

Mijn cliënten hebben het meeste baat bij een combinatie van een RTT-sessie gevolgd door transformationele coaching.

Zo’n structuur stelt je in staat om de oorzaak van het probleem te helen, maar ook om een diepgaand begrip van je geest te krijgen.

Je ontwikkelt een nieuwe houding ten opzichte van de meest complexe zaken van het leven en leert effectieve hulpmiddelen om je geest als bondgenoot te gebruiken bij het bereiken van je doelen en dromen.


Werken met onderbewustzijn

Ons handelen en gedrag wordt tot 90% onbewust gedreven. Dat is de reden waarom als we een bewuste poging doen om ons leven te veranderen (denk aan de goede voornemens voor het nieuwe jaar, gewichtsverlies of het stoppen met slechte gewoonten), de prestaties niet geweldig zijn.

Hypnotherapie in het algemeen en RTT Therapie in het bijzonder zijn succesvol omdat ze onbewuste gedragspatronen aanpaken. Hypnotherapie, RTT gebruiken ervoor hypnose, een natuurlijke, trance-achtige toestand van de geest.


Voor wie
?

RTT Therapie en coaching is zeer effectief gebleken bij het omgaan met zowel psychologische als fysieke problemen, bijvoorbeeld:

  • angst- en paniekaanvallen

  • depressie

  • gebrek aan zelfvertrouwen

  • slapeloosheid

  • verslavingen

  • overgewicht

  • chronische ziektes

  • migraine

  • vruchtbaarheidsproblemen en meer

Kinderen reageren uitzonderlijk goed op RTT-therapie.

NEEM CONTACT MET OP VOOR EEN KENNISMAKING:

Mobiel: 06 15030900

E-mail: info@new-empowered-you.com

Voor meer informatie kijk ook op:
www.new-empowered-you.com

OF VUL HET ONDERSTAANDE FORMULIER IN EN WE NEMEN ZO SNEL MOGELIJK CONTACT MET JOU OP: