Medi Skin Care heeft zich door de jarenlange ervaring en kennisgeving van eigenaresse Mariette Annema geprofileerd als huidkliniek met de meeste mogelijkheden op het gebied van lasertherapie. MSC is gespecialiseerd in lasertechniek en daarbij complexe huidaandoeningen en (donkere) huidtypen. Door middel van onze samenwerkingen met artsen in 8 ziekenhuizen door heel Nederland, nemen wij een deel over van de huidzorg voor patiënten. Waar het werk van de dermatologen/plastisch chirurgen stopt, nemen wij de behandeling van specifieke huidaandoeningen over d.m.v. medische lasertherapie. Dat betekent dat onze huidtherapeuten een grote bijdrage leveren aan de verbetering van de kwaliteit van leven van diverse patiënten.
 
Wij behandelen o.a. diverse indicaties als verrucca’s (ouderdoms/steelwratjes), xanthelasma, couperose, rosacea, hirsutisme, sinus pilonidalis (ingegroeide haar), folliculitis (ontstoken/ingegroeide haarzakjes), acné, acné-littekens, littekens, lentigo’s, pigmentstoornissen, dermale naevi/sproetjes, en nog veel meer. In de bijlage vindt je een uitgebreide indicatielijst met alle huidindicaties die wij behandelen met bijbehorende apparatuur. Wij zijn daarnaast gespecialiseerd in alle huidtypen!
 
Onze HBO- opgeleide en gecertificeerde huidtherapeuten werken nauw samen met dermatologen en artsen door het hele land. Dagelijks krijgen wij diverse doorverwijzingen van verschillende ziekenhuizen waarmee wij samenwerken. Zie hieronder een overzicht van de ziekenhuizen waar wij werkzaam zijn.
 
Behandellocaties
Naast onze eigen klinieken in De Bilt en Leiden, zijn wij werkzaam in 8 ziekenhuizen op de poli dermatologie:
 
– Alrijne Ziekenhuis Leiden
– Alrijne Ziekenhuis Alphen a/d Rijn
– Meander Medisch Centrum Amersfoort
– Meander Medisch Centrum Baarn
– Zaans Medisch Centrum
– Deventer Ziekenhuis
– Gelre Ziekenhuis Apeldoorn
– Gelre Ziekenhuis Zutphen
 

Ook hebben wij nog een samenwerking met diverse salons door het land waar wij 1x per maand laserspreekuur houden.

Contact Medi Skin Care

OOK DEZE WEBSITE GEBRUIKT COOKIES