Massage Therapie Den Haag

rendered5
rendered2
rendered4
rendered
rendered3

 

Massagetherapie is specifiek gericht op het verlichten van klachten en werkt stress reducerend. De welbewuste aanraking richt zich op het gezonde in het lichaam, geeft kracht en doet het vertrouwen groeien; het nodigt uit om het lichaam te beleven in een pure staat van zijn. Het brengt je in diepe ontspanning en in verzoening met je lijf.

Deze vorm van therapie is geschikt voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen, lekkerder in zijn vel wil zitten, begrip, acceptatie en ruimte wenst te ervaren voor datgene wat fysieke en/of geestelijke klachten veroorzaakt.

 

Werkwijze:

Iedere massagetherapie sessie begint met wat er op dat moment in je speelt: je vraag, je behoefte, je wens en wat je nu bezighoudt. In dit voorgesprek stemmen wij af op een geschikte massage. Afhankelijk van je vraag, kiezen wij voor een deel of een gehele lichaamsmassage. Ik begeleid je met verschillende massagevormen: klassieke- en energetische massage, holistic pulsing, deep tissue- en bindweefselmassage, voetreflexzone massage, polariteit en hot stones massage.

Tarieven

60 min €70.-, reeks van 3 sessies €195.- 

90 min €85.-, reeks van 3 sessies €225.-

120 min €110.-, reeks van 3 sessies €300.-

 

Massagetherapie is een volwaardige therapievorm die zeer goed te combineren is met gangbare medische behandelingen.

Deze behandelvorm wordt grotendeels vergoed door de zorgverzekeraar vanuit de aanvullende verzekering. Mocht je vragen hebben over de vergoeding of de hoogte van de vergoeding neem dan contact op met je zorgverzekering en vermeldt dat je behandelt wordt door Valerie de Meyer, lid van de Vereniging Natuurgeneeskundig Therapeuten (VNT) en met de AGB code 90-061692.

 

-Algehele lichaamsmassages (90 of 120 min)-

 

Rustgevende massage

Ben je toe aan rust? Wil je even niets hoeven? Heb je behoefte aan tijd en ruimte in je drukke alledaagse activiteiten? Wil je graag ontladen en tot jezelf komen? Voel je je gehaaster? Wens je weer het contact te voelen met je persoonlijke en natuurlijke ritme?

Lees meer over de rustgevende massage

 

Dan is een algehele ontspanningsmassage de tijdloze pauze die je zoekt. Dit is een massage waar zich de momenten voordoen dat je niet meer weet hoe laat het is; er ontstaat ruimte voor dagdromen en creativiteit. In alle veiligheid en geborgenheid maak je je open voor het beleven van rust en ruimte.

Tijdens deze massage wordt je hele lichaam aangeraakt. Ik gebruik hete stenen om de diepe liggende spieren te laten ontspannen; ik pas lange rustige ritmische bewegingen toe om het zelfregulerende vermogen van je lichaam te stimuleren; ik puls je lichaam zodat vaste stagnerende delen in beweging komen en afgevoerd worden.

 

 

 

Lomi Lomi massage

Gevoel dat je lichaam uit losse delen bestaat? Wens je jezelf harmonie en balans toe? Wil je beter je grenzen kunnen aangeven?

Lees meer over de Lomi Lomi massage

 

In de Lomi Lomi massage worden verschillende delen van je lichaam tegelijkertijd aangeraakt en opnieuw tot een geheel met elkaar verbonden; de energie kan weer vrij stromen; lichaam, geest en gevoel komen in balans.

Deze massage bestaat uit lange vloeiende massage grepen. Ik masseer je in een doorgaande flow en gebruik voornamelijk het zachte deel van mijn onderarmen. De massage is geïnspireerd door de krachtige ritmische bewegingen van de oceaangolven en de ademhaling; Deze techniek versterkt de verbinding tussen je verschillende lichaamsdelen en brengt je in een diepe staat van ontspanning; Het heeft het effect van een diepe meditatie waarin je gevoel van heelwording wordt aangewakkert.

 

-Deelmassages (60 of 90 min)-

 

Rug, Schouders, nek en hoofdmassage

Last van spanning in je rug, nek en schouders? Zit je overdag veel achter de computer? Heb je letterlijk en figuurlijk veel op schouders?

Lees meer over de Rug, schouders net en hoofd massage

 

Deze massage laat je weer ruimte ervaren in een gebied die verkrampt, gevoelig en geladen aanvoelt. Het geeft fysieke en geestelijk ontspanning. Ik masseer eerst je rug-, schouders- en nek spieren aan de dorsale kant van je lichaam en laat je na half uur omdraaien om ook je gezicht en hoofd te masseren.

Deze massage zet je zenuwstelsel en gedachten tot rust.

 

 

 

Buikmassage

Deze buikmassage is geïnspireerd door de levenswijsheden van de Maasaï’s Je buik is het centrum van je lichaam. Het is de thuisbasis van je levensorganen. Maasai’s leven vanuit hun buik; zij voelen zich levenslang verbonden met hun omgeving door een onzichtbare navelstreng. De welbewuste aandacht die de Maasai’s voor hun buik hebben, helpt hun de alledaagse uitdagingen met vertrouwen en vreugde omarmen.

Lees meer over de buikmassage massage en maak online een afspraak

 

Een buikmassage verstevigt je levenskracht en koestert de “groei en bloei” processen in je lichaam… De verwerkingsprocessen in je buik worden op een efficiënte manier ondersteund. Deze massage is ook zeer geschikt tijdens of na een detox en bij chronische darmklachten.

 

 

Voetreflexzonemassage

Vermoeide voeten? Geen zin om je uit te kleden voor een massage?

Lees meer over de Voetreflexzonemassage en maak online een afspraak

 

De voeten weerspiegelen het hele lichaam. Zij dragen ons overal naartoe en vormen de basis van ons lichaam. Daar bevinden zich zones die corresponderen met delen van ons lijf. Door het masseren van je voeten wordt je hele lichaam indirect aangeraakt en word jij als geheel wezen geraakt. Deze massage gebruikt zachte en stevige grepen en bewerkt de nodige reflexpunten om het lichaam in balans te houden en brengen. Hij wordt liggend op de massagetafel gegeven.

 

 

Zorgmassage bij kanker of andere lichamelijke ziekte

Ontspant het lichaam, ondersteunt het herstel, verbetert de kwaliteit van leven.

Lees meer over de Voetreflexzonemassage en maak online een afspraak

 

Wanneer je geconfronteerd wordt met een levensbeperkende ziekte, is ineens niets meer vanzelfsprekend. Alle aandacht is gericht op jouw ziekte, het overwinnen ervan en/of het leren leven met de ziekte. Je gaat misschien zo je best doen om sterk te zijn dat er voor niets anders meer plaats is. Voor je gevoel heeft je lichaam je in de steek gelaten. Ook kan je spanning en stress van een onzeker toekomstperspectief ervaren. Vaak moet je verschillende ingrijpende behandelingen ondergaan. Voor jezelf en jouw omgeving is dit een moeilijke tijd.

Massage kan in dit proces een grote steun zijn. Uit onderzoek is gebleken dat masseren bij mensen met een ernstige ziekte de kwaliteit van het leven van dat moment kan verbeteren. De zachte welbewuste aanraking van een massage geeft je op een positieve manier aandacht en kan je ondersteunen om je lichaam anders te ervaren dan alleen op een medische manier.

Ook symptomen als pijn, spanning, stress, vermoeidheid, slapeloosheid en depressie verminderen. Er komt rust, ruimte en ontspanning voor lichaam en geest.

 

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Uw bericht

Vul onderstaande code in om te verzenden

captcha

 

Over Valerie:

Valerie
Masseur
"Ik werk vanuit de visie dat de mens een eenheid is van lichaam, ziel en geest en ben gefascineerd door de taal en de wijsheid van het lichaam. Ik ben ervan overtuigd dat ieder lichaam een eigen verhaal heeft die graag verteld en gehoord wilt worden. Door middel van massage en gesprek nodig ik je uit om met volle aandacht naar je lichaam te luisteren en bewust te beleven wat de aanraking met je doet. Bewust voelen leidt tot inzicht in aspecten die hebben bijgedragen aan het ontstaan van klachten of ongemakken van fysieke, emotionele of geestelijk aard. Het heeft ook een preventieve werking of is een bron van berusting en plezier zijn. Bewuste aanraking bevordert het zelfregulerend vermogen van het lichaam en de harmonie tussen lichaam, ziel en geest."