Home » Klank Massage Jannie Maasdam
a

KLANKPRAKTIJK JANNIE MAASDAM

Voor diepe ontspanning, welzijn en vitaliteit

 

Peter Hess Klankmassage…om stil van te worden

Een klankmassage volgens de Peter Hess methode is een echte belevenis.

Je hoort niet alleen klanken, je gaat ze vooral ook voelen. Ik gebruik speciale therapie klankschalen. De frequentie van deze schalen is afgestemd op de verschillende lichaamsgebieden.

De klankschalen staan tijdens de massage op en om je heen en breng ik zacht tot klinken. Ze gaan trillen en er ontstaan vibraties die je hele lichaam stimuleren.

De aangename, harmonieuze klanktrilling is rijk aan boventonen en brengt je in het hier en nu. Malende gedachten komen tot rust. De meeste mensen ervaren een diepe ontspanning.

Welzijn en vitaliteit

Veel mensen ervaren de klankmassage als het summum van ontspanning. Ze geven het zichzelf of een ander graag met regelmaat cadeau.

Een serie klankmassages biedt ondersteuning bij het verminderen van chronische stress. Het wordt regelmatig ingezet bij burn-out preventie.

Je lichaamswaarneming wordt ondersteund en verbetert. Luisteren naar de signalen van je lichaam en voelen wat je nodig hebt wordt daardoor gemakkelijker.

De klankmassages versterken zelfvertrouwen, intuïtie en creativiteit. Met als gevolg (meer) plezier en flow in je leven.

Ben je ziek geweest, herstellende van een blessure of heb je vermoeidheidsklachten? De massages ondersteunen je om weer vitaal en gezond te worden door het krachtig zelfhelend vermogen van je lichaam te versterken.

Tarieven:

Een klankmassage van 70 minuten kost 79 euro. Bevalt je massage goed en smaakt het naar meer? Dan is de aanschaf van een klankmassage strippenkaart wellicht een goede optie.

Je kunt kiezen voor een 5-strippenkaart – 335 euro (6 maanden geldig)

Er is ook een 10-strippenkaart: 632 euro (12 maanden geldig)

Een strippenkaart betaal je vooruit. Je mag ook iemand anders een massage cadeau doen met je strippenkaart.

En met een klankmassage cadeaubon maak je vast en zeker iemand heel blij!

Over mij

Tijdens een vision quest op Kreta in 1996 kwam een centraal thema bovendrijven dat sindsdien een leidraad voor me is:

Ik bouw een levend huis’

De vele lagen die ik nu herken in dit thema waren nog niet zichtbaar. Maar ik voelde dat het klopte, het resoneerde met iets wat diep van binnen leefde.

In de jaren die volgden heeft het bouwen van ‘een levend huis’ er qua vorm steeds weer anders uit gezien. In de USA werkte ik letterlijk mee aan het bouwen van huizen van leem en stro. En als creatief therapeut en zelfstandig zorgondernemer, heb ik veel ervaring met het bouwen aan relaties met mensen. Klank en andere non-verbale communicatie hebben hier altijd een belangrijke rol in gespeeld.

Welk bouwwerk er ook ontstaat, het fundament is altijd hetzelfde. Mijn bouwen is levend bouwen, zonder uitgewerkte bouwtekening en via present zijn in het nu.

In het werk binnen mijn klankpraktijk is dat het belangrijkste wat ik te bieden heb. En uiteraard maak ik gebruik van alle bouwstenen die ik in opleidingen en door (werk)ervaring heb vergaard.

Na diverse soundhealing trainingen in de USA en Nederland opende ik in 2012 de deuren van mijn klankpraktijk. Inmiddels ben ik gecertificeerd Peter Hess Sound Massage Practioner.

Meer informatie over de werking van klank, de klankmassages en de Peter Hess methode vind je op de website www.janniemaasdam.nl

Contact gegevens:

06 415 082 96

welkom@janniemaasdam.nl

www.janniemaasdam.nl

We maken gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat deze website goed werkt. Als je deze website gebruikt stem je hiermee in.