Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Native teachings – Vrede

8 december 2018 @ 13:00 - 17:30

De natives ( indianen/natuurvolkeren) leefden en leven in harmonie en met respect voor de natuur. Ze beseffen dat ze onderdeel zijn van de grote kringloop, dat we mogen nemen en weer terug dienen te geven. Zij leven intuïtief en kunnen zich afstemmen op hun natuurverbinding, daar waar wij vooral zijn gaan varen op ons denkvermogen.

Vrede is een hoog goed voor de natives omdat zij zich beseffen dat innerlijke vrede hun verbinding is met het grotere bewustzijn van alle wezens. Pas wanneer we innerlijke vrede ervaren kunnen we het leven en de informatie voor ons bestemd volledig waarnemen en toelaten.

Over Danny en Hélène: Wie wat tijd met hen doorbrengt kan voelen dat zij de diepe, actief luisterende native way of life in hun leven hebben geïntegreerd. Gesteund door hun jarenlange ervaring als therapeuten, sterke natuurverbinding en de informatie die doorkwam toen zij samen kwamen, begeleiden Danny en Hélène je door een aantal native teachings (o.a. de Wolfclan teachings). Danny is al 20 jaar verbonden met deze tradities (Lakota en Seneca) en heeft een aantal van deze jaren bij de indianen gewoond. Ze begeleiden ons in oefeningen die helpen herinneren wat werkelijke vrede is, hoe het voelt en waarom het zo belangrijk is. Zij vormen hiermee een prachtige brug van de diepte en wijsheid van de oeroude tradities naar onze praktische westerse levensstijl.

Praktische informatie
Datum: zaterdag 8 december 2018
Tijd: 13:00-17:30
Locatie: Vleugels, Elandstraat 77A, Den Haag
Kosten: €50,-
Aanmelden via deze event of via info@familyvibes.nl

Gegevens

Datum:
8 december 2018
Tijd:
13:00 - 17:30
Evenement Categorie:

Organisator

Danny Vader
E-mail:
info@familyvibes.nl

Locatie

Vleugels
Elandstraat 77a
Den Haag, Zuid Holland 2513 GM Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
070 41 58 709