Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Gratis introductie HypnoBirthing in Den Haag

december 17 @ 19:45 - 22:15

“Terugkijkend op de Gratis Introductieavond heb je ons al zoveel meer informatie en inzichten gegeven dan ‘alleen’ die twee beloofde concrete tips! Dat geeft nu al vertrouwen en een goed gevoel. Dankjewel daarvoor!” – Tessa

Tijdens een bevalling maakt moederlijf een bizar snelle transitie door in een hele korte tijd. Dat kan behoorlijk veel stress opleveren. Logisch op zich, want als je voor het eerst bevalt, heb je geen idee wat je kunt verwachten!
Vooral als je niet weet waar je in het proces zit of hoe je met de weeën en de bijkomende pijn om kunt gaan. Voor vrouwen die angstig zijn om te bevallen is dit niet leuk, maar ook als je gezonde spanning hebt kun je van die transformatie behoorlijk wat stress krijgen.

Besef dat die stress die jij dan ervaart ook bij je kindje komt. Jullie zijn immers 1 en je baby is 50% deelgenoot van het beval proces.

Dat wil je niet, toch? Dat wil geen enkele moeder.

Wist je dat je baby minder stress heeft tijdens de bevalling als je HypnoBirthing tools gebruikt? Hoe relaxed is dat? Er bestaan (simpele) technieken. Stel je eens voor dat je ze kent… Dan heb jij een relaxtere bevalling. Maar jouw kind automatisch dus ook. En dat ga je merken: de eerste weken / maanden na de bevalling merk je dat bijv. in het gedrag van je baby.
Maar het gaat nog veel verder: hoe je baby zijn of haar geboorte beleeft heeft ook een (bewezen) uitwerking op de rest van het leven van jouw kind! Dat kun jij dus ‘regelen’ voor je baby.

Tijdens mijn Gratis Introductie HypnoBirthing neem ik je mee in de methodiek van stressreductie. Ik ga je (veel) gratis inzichten krijgen waar je zo blij van wordt! Ik ga het zo logisch voor je maken waardoor je direct al zoveel kracht zult ervaren.

Én je gaat sowieso naar huis met:

• 1 tool waardoor je minder pijn zult beleven tijdens je bevalling.

• Leer ik je 1 (adem)techniek waardoor je in de rust kunt blijven tijdens je bevalling, ook als het superheftig wordt!

Ben je ronduit bang om te gaan bevallen? Kom dan naar mijn introductie…

Heb je gezonde spanning om te gaan bevallen? Kom dan naar mijn introductie…

En heb je zin om te gaan bevallen? Kom dan naar mijn ook introductie…

Want hoe je er ook in staat, bevallen moet je toch. En ik ga je zoveel geven waar je mega veel aan gaat hebben!

Deze GRATIS introductie is er voor jou. Vanwege de grote interesse kun je als zwangere (samen met je partner) de introductieavond alleen volgen tot 28 van je zwangerschap. De Introductie wordt door mij gegeven bij Vleugels (Elandstraat 77a, Den Haag), bij Mundo of Tara, duurt 2,5 uur en is vet leuk! (NB. Wanneer de Introductie bij een verloskundigenpraktijk wordt gegeven betekent dat niet dat jij cliënt bij desbetreffende praktijk moet zijn. Je bent OVERAL welkom)
Ben je verder dan 28 weken en geïnteresseerd in HypnoBirthing, kijk dan bij de cursusdata voor een cursus binnenkort. Je kunt je ook inschrijven zonder het volgen van deze introductie.

Gegevens

Datum:
december 17
Tijd:
19:45 - 22:15
Website:
https://www.jouwgeboorteavontuur.nl/hypnobirthing-introductie

Locatie

Vleugels
Elandstraat 77a
The Hague, 2513 GM NL
+ Google Maps