Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Cursus Handmassage

februari 2 @ 11:30 - 16:30

✋ Cursus Hand Massage

Wil jij een verdieping aanbrengen in het masseren van de handen of wil jij je handmassage verder specialiseren?

Een handenmassage is een prettige massage die laagdrempelig is om te krijgen en te geven. In de cursus handmassage leren we jou daarom ook dertig massagetechnieken, waarmee jij een rustgevende en fijne massage van de handen kan geven. In deze dertig technieken zitten er ook een aantal uit de handreflexmassage. Deze technieken zijn goed toepasbaar in een ontspanningsmassage maar ook juist tijdens een specialistische behandeling van de handen. Een handmassage geeft naast ontspanning ook gemakkelijk sociaal contact en persoonlijke aandacht. Een massage van handen is bij diverse doelgroepen en gelegenheden in te zetten.

Tijdens de cursus masseren we enkel zittend op stoelen. Hierdoor leer je de technieken toe te passen zonder dat er een massagetafel aan te pas komt.

Theorie
Gedurende de cursus behandelen we ook de theorie rondom het masseren van de handen. Zo behandelen we de contra-indicaties (dus wanneer ga je niet masseren), welke massageolie is nu het fijnste voor een handmassage en behandelen we kort meer informatie over de handreflexen. Natuurlijk is er voldoende ruimte om vragen te stellen aan de trainer en assistente.

✍ Recensie van Monique over de cursus handmassage ✍
Deze cursus werd door een zeer ervaren, oprechte en gepassioneerde docente gegeven die uitstekend in staat was om alles echt goed over te brengen.
Ik heb er veel van opgestoken en kan niet wachten om het geleerde in praktijk te brengen. Aangezien je na afronding van de cursus een uitstekende handleiding meekrijgt kun je controleren of je nog goed weet hoe het precies gaat.
Ik kan deze cursus warm aanbevelen.

Deelnemers
Het maximale aantal deelnemers is 12 en het minimale aantal is 6. Daarnaast wordt de trainer altijd bijgestaan door een assistente. De assistente verwelkomt je direct bij binnenkomst en wijst je de weg in het gebouw. Alle technieken die je tijdens de massagecursus leert, worden voorgedaan op de assistent. Hierdoor hoef je niets te missen en kan je zien hoe de techniek er daadwerkelijk uitziet.

Praktisch
Wanneer: zaterdag 2 februari 2019
Trainer: Anneke Slijfer
Lestijden: 10:30 – 16:30 uur (deur is geopend vanaf 10:00 uur)
Waar: Vleugels, Elandstraat 77A te Den Haag
Kosten: 117 euro inclusief gratis handleiding en een certificaat van deelname.

❗ Meer info en aanmelden? Lees dan verder op onze website https://omb-academie.nl/cursus-handmassage/

Gegevens

Datum:
februari 2
Tijd:
11:30 - 16:30
Evenement Categorieën:
,

Organisator

OMB ACEDEMIE
Telefoon:
06 45 44 45 69
E-mail:
info@omb-academie.nl
Website:
https://omb-academie.nl

Locatie

Vleugels
Elandstraat 77a
Den Haag, Zuid Holland 2513 GM Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
070 41 58 709