Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Babymassage in Den Haag

december 6 @ 13:00 - 14:30

Evenement Navigatie

Studio Koester biedt jou babymassage in Den Haag en omstreken. Babymassage is een mooie manier om vorm te geven aan de koesterende aanraking, die zo van belang is bij het grootbrengen van je kindje. Na de geboorte is huid op huid contact van grote invloed op het versterken van jullie band. Door het geven van een babymassage aan je kindje voorzie je in de natuurlijke behoefte aan lichaamscontact.

Bijkomende effecten van babymassage zijn:
✗ kalmeert en ontspant
✗ vermindert stress en pijn
✗ je leert de lichaamstaal van je kindje goed kennen
✗ stimuleert de verbale en non-verbale communicatie ontwikkeling van je kindje
✗ geeft onverdeelde aandacht
✗ verlicht darmkrampjes, overmatig huilen en slaapproblemen

De massagevorm die je bij Studio Koester leert, is de uit India afkomstige Shantala babymassage. De aanrakingen bestaan uit heerlijke langzame aandachtige bewegingen. Naast de babymassage technieken leer je nog een aantal bijzondere aanvullende technieken, speciaal gericht op baby’s: massage voor darmkrampjes, overstrekken en voorkeurshouding, een massage voor het slapen gaan en een commode massage.

In 3 toch heel ontspannen lessen leer je masseren. Sfeer vind ik heel belangrijk, we maken er samen een persoonlijke, warme en opgewekte cursus van. Er is ruimte om met elkaar ideeën uit te wisselen over hoe je om kunt gaan met huilen, slaapproblemen, darmkrampjes etc. Na de les is er alle tijd om lekker met elkaar na te praten onder het genot van een warme kop thee met wat home-made lekkers.

Om je kindje eerst rustig thuis te laten wennen aan het leven buiten de baarmoeder ben je meer dan welkom om de babymassage cursus te volgen vanaf het moment dat je baby 6 weken oud is tot kruipleeftijd.

Aanmelden?

www.studiokoester.nl/data-en-prijzen-babymassage-groepscursus-in-den-haag-en-leidschendam/

Gegevens

Datum:
december 6
Tijd:
13:00 - 14:30
Website:
https://www.facebook.com/events/2794947860567927

Locatie

Vleugels
Elandstraat 77a
The Hague, 2513 GM NL
+ Google Maps