Kennismaken – werkwijze – behandeling

Mijn naam is Pingzheng Zhao. Op dinsdagmiddag en op een andere dag in overleg, heb ik mijn  TCM – Traditional Chinese Medicine praktijk bij praktijkcentrum Vleugels. Na een gesprek en een polsonderzoek, vertel ik u mijn diagnose. Vervolgens bespreken we de eventuele behandeling.

Mijn benadering sluit aan bij de persoon. Daarom is geen behandeling hetzelfde en overleg ik altijd met een gemotiveerde cliënt.

U kunt besluiten dat u uw gezondheid wilt ondersteunen en onderhouden. Dit is een preventieve behandeling. Deze ondersteunt de vitaliteit van lichaam en geest en brengt lichaam en geest in balans. Een verzoek voor een preventieve behandeling komt van mensen die behandeld zijn en hun lichaam willen onderhouden of van mensen die willen voorkomen dat ze klachten krijgen.

​Ervaart u klachten dan kan er mogelijk sprake zijn van disharmonie; een verstoorde balans in uw lichaam. De behandeling is nu gericht op genezen en verbeteren van de lichaamskracht. De behandeling ondersteunt het lichaam zichzelf te verbeteren en is gericht op het herstel van vitaliteit. Het uitgangspunt hierbij is dat de levensenergie ‘Qi’ ongestoord stroomt en de levenskracht in balans is.

In principe kunt u met alle soorten klachten bij mij terecht. De diagnose en ons gesprek daarover bepalen de uiteindelijke behandeling.

Meer over mij:

“De natuur en onze voorouders zijn onze leermeesters”

Ik ben afgestudeerd aan de universiteit in Guangxi in China in de TCM-Traditional Chinese Medicine. Mijn opleiding had naast de hoofdvakken in de Chinese Geneeskunde ook ruime aandacht voor vakken gebaseerd op de Westerse geneeskunde.
Door mijn jarenlange ervaring in Nederland kan ik tijdens mijn behandeling de verbinding maken tussen een Oosterse en Westerse benadering over genezing en gezondheid. Ik beheers verschillende technieken die ik kan inzetten als

  • Acupuncturist

  • Tui Na masseur

  • Chinese kruiden specialist

  • Moxibustionist

  • Taiji Quan docent  

of als praktijkopleider voor stagiaires

Zowel nationaal als internationaal in China en Japan blijf ik studeren om mijn technieken te verbeteren ten behoeve van de balans van de vitaliteit en levenskracht van een lichaam. Ik wil mijn kennis en ervaring ook delen waardoor ik werkzaam ben op verschillende plaatsen als het kan in een multidisciplinair team.

Ik ben lid van beroepsvereniging Zhong en TCM-Nederland. Verzekeringen die hierbij aangesloten zijn, vergoeden een aantal behandelingen.

Kosten

  1. Kosten voor een consult 70 euro.

  2. Afhankelijk van uw polis worden de kosten gedeeltelijk of in zijn geheel vergoed.

  3. Verzekeringen die aangesloten zijn bij de beroepsvereniging Zhong en TCM-Nederland, vergoeden een aantal behandelingen.

  4. In dien u een gemaakte afspraak niet binnen 24 uur afzegt, kan de door u gereserveerde tijd doorberekend worden.

Voor meer informatie : www.zhao-acupunctuur.nl of www.zhongyi.nl

U kunt een afspraak maken door te bellen naar Pingzheng Zhao nr. 0651386952

OOK DEZE WEBSITE GEBRUIKT COOKIES