Hypnobirthing Den Haag Geboortecursus

Jouw geboorte avontuur – Cursus Hypnobirthing

 Hypnobirting cursus den haag

Tijdens een bevalling maakt moederlijf een bizar snelle transitie door in een hele korte tijd. Dat kan behoorlijk veel stress opleveren. In je hoofd maar ook in je lijf. Logisch op zich, want die transitie gaat super snel, dat doet hoe dan ook iets met je. Die stress ervaart een baby ook.

Wist je dat je baby minder stress heeft tijdens de bevalling als je HypnoBirthing® tools gebruikt? Hoe relaxed is dat? Er bestaan (simpele) technieken. Stel je eens voor dat je ze kent… Dan heb jij een relaxtere bevalling. Maar jouw kind automatisch dus ook. En dat ga je merken: de eerste weken / maanden na de bevalling merk je dat bijv. in het gedrag van je baby.
Maar het gaat nog veel verder: hoe je baby zijn of haar geboorte beleeft heeft ook een (bewezen) uitwerking op de rest van het leven van jouw kind! Dat kun jij dus ‘regelen’ voor je baby.

Jouw Geboorte Avontuur verzorgd geboortecursussen waarbij gebruikt wordt gemaakt van de HypnoBirthing methodiek.

Zo hebben we de officiële Marie Mongan HypnoBirthing® cursus, de Eendaagse Geboortecursus en Women Only, waarbij je ook nog een bijzondere bonus t.w.v. €125,- ontvangt. Daarnaast begeleid Elaine stellen individueel door middel van 1 op 1 coaching, helemaal op maat en geeft ze Motherblessings.

Sommige cursussen worden deels vergoed door de zorgverzekeraar.

Als je de een cursus bij Jouw Geboorte Avontuur gevolgd hebt dan:

  • Ben je van je (eventuele) angst of spanning of stress voor bevallen af

  • Beschikken jullie allebei over tools toepasbaar bij elke fase van de bevalling

  • Zul je daardoor minder pijn hebben bij de bevalling

  • Ga je met (zelf)vertrouwen de bevalling tegemoet.

  • Heeft je baby minder last van (jouw) stresshormonen tijdens het geboorteproces. En dat is écht fijner voor je baby, want voor een baby is een bevalling heftig en intens!

Ruim 350 zwangeren (al dan niet met hun partner) gingen je voor. En dat leverde rustige en ontspannen bevallingen op. Hoe een bevalling ook verloopt. We leren je te laveren in elke fase van de bevalling en te ontspannen, ook als het anders loopt dan gepland of gehoopt.
Lees Google reviews voor de ervaringen van anderen.

Jouw Geboorte avontuur organiseert meerdere keren per maand Gratis Introducties om kennis te maken met Elaine, de verscheidene cursussen en de methodiek. Wil je graag meer weten of informatie over de volledige cursus?

Vul dan het onderstaande formulier in en Elaine neemt zo snel mogelijk contact met je op:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Uw bericht

Vul onderstaande code in om te verzenden

captcha