Specialisten bij Vleugels

 

Francine Westerduin – Homeopaat – Kinesioloog

Francine Westerduin - Homeopathie - Kinesiologie - Vleugels            Vleugels Den Haag Yoga Homeopathie Slow Coffee

Francine Westerduin is Klassiek Homeopaat, Kinesioloog en tevens oprichter van Vleugels. De behandelingen worden vaak vergoed door zorgverzekeraars indien je aanvullend verzekerd bent.

Lees meer over Homeopathie en Kinesiologie en boek een consult

 

 

Mondi Westerduin – Natuurvoedingsadvies

Na jarenlang mee te zijn gegaan in de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van gezonde voeding en levenskwaliteit ben ik mij uiteindelijk serieus gaan verdiepen in natuurvoeding. Er bestaan oneindig veel methodes en diëten, maar om het kaf van het koren te kunnen scheiden is het nodig om zoveel mogelijk bronnen te raadplegen en dan met name te kijken naar de laatste wetenschappelijke onderzoeken en de legitimiteit hiervan. Ook is het zo dat iedereen anders reageert op voeding, maar met name in genezende voeding en juist ziekte veroorzakende voeding valt er nog veel winst te behalen.

Sanne Imece – Kunszinnige therapie

De plek Kunstzinnige therapie

“Mijn naam is Sanne Imece, ik ben kunstzinnig therapeut beeldend. Beeldende kunstzinnige therapie is een ervaringsgerichte therapievorm. Dit houdt in dat het creëren en het ervaren van het gemaakte werk centraal staat. Door met beeldende technieken als boetseren, tekenen en schilderen te werken kan je tot nieuwe inzichten komen. Zo kunnen emoties of gevoelens, die moeilijk uit te drukken zijn in woorden, toch uitgedrukt worden. Kunstzinnige therapie kan zo een uitkomst zijn voor mensen die liever iets doen dan praten, maar ook voor mensen die vastlopen in hun analytisch denken. “

Lees meer over Kunstzinnige therapie en maak een afspraak!

 

 

 

Renata Uribe – Acupuncture and Nutriution

Renata Accupuncture and Nutriution

I AM A DOCTOR AND ACUPUNCTURIST RESIDING IN THE HAGUE (THE NETHERLANDS).

How I became a certified acupuncturist?My story with acupuncture started as a patient over 15 years ago, acupuncture helped me recover from a brachial plexus elongation and right arm paralysis, after some treatments I was able to move my arm again, swelling and pain disappeared…..

Lees meer over Renata en maak een afspraak

 

 

Lita Dash (B.A.M.S.) – Ayurvedisch specialist

Lita Dash geeft ayurvedische consulten (ook voeding) en is ook gespecialiseerd in panchakarma’s/detox

Lees meer over de Ayurvedische Consulten

 

 

Roos Wagenmakers van Studio Koester – Zwangerschapsmassage

foto roosLogo studio koester

Een zwangerschapsmassage geeft je de ruimte je aandacht even naar binnen te richten en je lichaam en het kindje in je buik bewust te ervaren.

Lees meer over Zwangerschapsmassage

 

 

Paulien Bakker – Psycholoog NIP en ZKM consultant

      

Paulien Bakker (1957) is Psycholoog NIP en geregistreerd ZKM Consultant. Ze werkt sinds 1995 vanuit haar eigen praktijk Ludens P&O. Naast haar individuele werk is ze voor de stichting Narare, zie www.narare.nl, actief in verhalenprojecten waarin burgers laten zien hoe uiteenlopende ervaringen aanknopingspunten bieden voor reflectie en actie.  Paulien werkt vanuit de narratieve psychologie. Ze is overtuigd van het belang van gemotiveerd vertellen. Elke keer dat je kan vertellen over je ervaringen aan een aandachtig luisteraar helpt je je verhaal reconstrueren, en draagt bij aan een nieuwe visie op je (nabije) toekomst. In combinatie met het lichaamswerk dat aangeboden wordt door Vleugels biedt Paulien een aanvulling op een persoonlijk leertraject. Een volledig traject duurt ca. 3-5 dagdelen.

Lees meer over ZKM en boek een consult

 

ZKM?

ZKM, de zelfkennismethode. Met ZKM breng je in kaart wat voor jou op dit moment betekenisvolle ervaringen zijn en hoe ze je denken en doen beïnvloeden. Mooi aan ZKM is dat je een goed beeld krijgt van hoe die ervaringen meer of minder met elkaar samenhangen. Bijzonder is dat je inzichten opdoet waarmee je nieuwe actie kunt én zult ondernemen.

Met ZKM zelfonderzoek zet je fundamenteel iets in gang dat er voor jou toe doet, en je zult ervaren dat het werkt.

Hoe het werkt

Met ZKM probeer je zoveel mogelijk alle ervaringen die er op dit moment toe doen onder woorden te brengen. Dat gebeurt aan de hand van een set vaste vragen in één of meer sessies. Je antwoorden op de vragen kan je zien als waardegebieden, ervaringen die voor jou op dit moment van bijzondere betekenis zijn.

Je waardegebieden koppel je in de tweede stap in het onderzoeksproces aan gevoelens. Dat kan met hulp van het speciale computerprogramma of met de hand al naar gelang hetgeen voor jouw praktisch is.

De gevoelswaarden worden verwerkt in het computerprogramma en de resultaten ervan ontvang je in de nabespreking. Dan maak je de balans op en bepaal je wat je volgende stap kan worden. Zo is ZKM een proces van reflectie en actie.

Wat het kost

ZKM is een proces in een aantal stappen:

De ontwikkeling van je waardegebieden duurt doorgaans 1 tot 3 dagdelen (van elke ca. 2,5 uur), een dagdeel kost €250.

Het koppelen van gevoelens aan waardegebieden doe je in je eigen tijd en tempo, bij voorkeur achter elkaar door.

Voor het nagesprek kan je een dagdeel rekenen.

Een dagdeel kost €250.

Daarnaast wordt een vast bedrag gerekend voor kosten (gebruik computerprogramma, voorbereiding nagesprek, materiaal) van €275.

Een ‘snel’ onderzoek kan zo €500 kosten, een langduriger onderzoek kost naar verhouding meer.

Ontwikkeling monitoren

Je kan besluiten dat je na verloop van tijd opnieuw een onderzoek wilt doen om te verkennen hoe je verhaal is veranderd ten opzichte van de eerste keer. We doorlopen dan eenzelfde proces waarbij je je eerder geformuleerde waardegebieden tegen het licht houdt en aanpast of aanvult of ongewijzigd laat. Mooi aan zo’n tweede, of vervolg-, onderzoek is dat je kan zien en ervaren hoe je verhaal zich ontwikkelt in de loop der tijd, en hoe je je verhaal steeds opnieuw betekenisvol kunt reconstrueren.

Neem contact met op voor een kennismaking: 

Mobiel: 06 14677818

E-mail: info@ludenszkm.nl

Of vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met jou op:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Uw bericht

Vul onderstaande code in om te verzenden

captcha

 

 

Roos Wagenmakers van Studio Koester – Zwangerschapsmassage

foto roosLogo studio koester

Een zwangerschapsmassage geeft je de ruimte je aandacht even naar binnen te richten en je lichaam en het kindje in je buik bewust te ervaren.

Lees meer over Zwangerschapsmassage

 

 

Riïm Lagerwerf-van den Berg – Holistic Health Coach, Sankalpa Holistic Health

Riim works as Holistic Health Coach incorporating Ayurvedic Medicine in her practice. She loves to inspire people to live happy and healthy lives. Passionately she shares ancient and modern knowledge of Yoga, Ayurveda and Pranic Healing. She does this through consultations, coaching but also teaches private classes, workshops and courses and ayurvedic mind body treatments.

Lees meer over Riïm van Sankalpa en over haar werk

Asameé Sound – Klankmassage en Chakra behandelingen

Een paar jaar geleden kwam ik in aanraking met de Tibetaanse klankschalen en vanaf het eerste moment voelde ik dat er iets bijzonders is ontstaan tussen ons. Ja, ik voel een soort band of relatie met de klankschalen en dan vooral met de klankschalen die ik koop. Eigenlijk voelt het alsof zij mij kiezen. Na een tijd is het duidelijk geworden voor mij wat ik met de klankschalen en ook andere instrumenten ga doen en dat ik met klank als holistische therapie methode will werken. Ik geef klankmassages, chakra behandelingen met de stemvorken (fonoforese) en organiseer klankbad sessies en workshops over klankschalen.

Guido Schmutzer – Coach

Mijn naam is Guido Schmutzer.
In 2004 ben ik afgestudeerd aan de Vu te Amsterdam in klinische Psychologie.
Na mijn stage in Suriname waar ik onderzoek deed naar suicidaliteit, kwam ik in een neerwaartse spiraal terecht waardoor ik voortdurend op zoek ben geweest naar persoonlijke ontwikkeling. In 2010 heb ik de opleiding Gestalt gedaan en in 2012 heb ik een master oplossingsgerichte therapie gedaan.
Ook alternatieve studies als Chinese geneeskunde, fytotherapie en transcultureel sjamanisme hebben mij geinspireerd in mijn traject.