Home » Carine Godri – Caring Psychology

Carine Godri

Carine Godri – Caring Psychology
GZ-psycholoog, EMDR therapeut en Mindfulness trainer

 

Merk je tijdens je zwangerschap, post partum of in het moederschap dat je last hebt van angst, somberheid, onzekerheid, piekeren, prikkelbaarheid, verdriet, onverwerkt trauma, verlies, rouw of andere klachten?

De wens tot zwanger worden, zwanger zijn, moeder worden en moeder zijn kan anders verlopen dan je gewenst had. Als je merkt dat je hulp kunt gebruiken in deze nieuwe levensfase, ben je van harte welkom om contact op te nemen.

 

In mijn praktijk werk ik, Carine Godri, als GZ-psycholoog, Coach en Mindfulness Trainer. Ik werk samen met jou vanuit een persoonlijke, transparante en positieve houding aan datgene waar je last van hebt, zodat je er beter mee om leert gaan.

 

Ik combineer verschillende behandelmethoden en interventies, waaronder EMDR, Acceptance and Commitment Therapy (ACT), Mindfulness en Zelfcompassie. Ik werk vanuit een holistische visie, wat betekent dat ik zowel kijk naar mentaal, emotioneel, fysiek, energetisch en spiritueel welzijn.

 

Ook geef ik de online groep Thriving Mothers voor moeders met jonge kinderen, die meer willen genieten van alle kleine momenten in het dagelijks leven, zichzelf meer willen accepteren, meer compassievol en mindful met zichzelf en hun kinderen om willen leren gaan.

 

Therapie, Coaching en Mindfulness vindt plaats in mijn praktijk, op het strand in de vorm van wandeltherapie en online. Afhankelijk van je zorgverzekering wordt therapie geheel of gedeeltelijk vergoed. Psychologische hulp zit in de basisverzekering, waardoor het altijd ten koste gaat van je eigen risico.

 

Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je een verwijsbrief van je huisarts of medisch specialist nodig met een verwijzing naar de basis GGZ.

 

De tarieven voor therapie volgens de Nederlandse Zorgautoriteit (NZA) voor 2022 zijn als volgt:

 

Tarieven Diagnostiek (intakegesprekken, adviesgesprek, diagnose stelling, afnemen van vragenlijsten, overleg met derden etc.)

 

Diagnostiek 45 minuten € 142,31

Diagnostiek 60 minuten € 163,37

Diagnostiek 75 minuten € 199,03

Tarieven Behandeling

Behandeling 45 minuten € 120,99

Behandeling 60 minuten € 143,71

Behandeling 75 minuten € 176,88

 

Als je vragen hebt of een afspraak wilt maken, hoor ik het graag via onderstaand contactformulier.

 

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en te mogen begeleiden!

 

Hartelijke groeten,

Carine Godri

 

www.caringpsychology.com

https://psychezwangerschap.nl/category/stad/den-haag/

https://psychezwangerschap.nl/clienten/groepsbehandelingen/thriving-mothers/

 

AGB zorgverlener: 94100179

AGB praktijk: 94065085

BIG: 29916574725

 

Neem contact op: