Astrid Witmus

Oefentherapeut- Mensendieck, slaapcoach en massagetherapeut

Ervaar je fysieke ongemakken tijdens het dagelijks functioneren?  Pijn bij bewegen, spanning, hoofdpijn of vermoeidheid?  
 
Met oefentherapie kan ik je helpen deze klachten te verminderen en leren het lichaam op een goede manier te gebruiken. Daarnaast geef ik massages gericht op het verminderen van pijn, spanning, hoofdpijn en het verbeteren van het lichaamsgevoel. Ik maak gebruik van triggerpoint therapie, yoga massage, cupping en guasha om spanning in het lijf op bind- en spierweefsel te verminderen en algehele ontspanning te bereiken.  
 
Heb je last van slapeloosheid klachten zoals moeite met inslapen en/of doorslapen? 
Slaaptherapie kan je helpen weer een goede relatie met slaap te krijgen. Via de methode van slaapslim help ik je bij het terugkrijgen van gezonde slaap en hiermee vermoeidheid en prikkelbaarheid overdag te verminderen en de focus en concentratie te verbeteren. Bij deze methode wordt advies gegeven over de slaapomgeving, het slaapwaakritme en wordt gebruik gemaakt van mindfulness, ademhalings- en ontspanningsoefeningen. Dit helpt je om rust terug te krijgen door de dag en ‘s avonds te kunnen afbouwen naar de slaap.

 

www.vitapraktijkdenhaag.nl
info@vitapraktijkdenhaag.nl

Vul het onderstaande formulier in en Astrid neemt zo snel mogelijk contact met je op