Home » Asameé
a

Asameé Klankmassage & Chakra behandeling

 
 

Een paar jaar geleden kwam ik in aanraking met de Tibetaanse klankschalen en vanaf het eerste moment voelde ik dat er iets bijzonders is ontstaan tussen ons. Ja, ik voel een soort band of relatie met de klankschalen en dan vooral met de klankschalen die ik koop. Eigenlijk voelt het alsof zij mij kiezen. Na een tijd is het duidelijk geworden voor mij wat ik met de klankschalen en ook andere instrumenten ga doen en dat ik met klank als holistische therapie methode will werken. Ik geef klankmassages, chakra behandelingen met de stemvorken (fonoforese) en organiseer klankbad sessies en workshops over klankschalen.
 
 
 
 
Mijn motto is: ‘Healing starts within yourself’ (Heling begint binnen jezelf)
 
 
 
Dit gaat zeker hand in hand met het idee van klanktherapie die ik bied. Bij mij kan je terecht voor een klankmassage of een fonoforese chakra’s re-balancing behandeling. Tijdens de klankmassage werk ik met de Tibetaanse klankschalen, maar ook andere instrumenten, zoals sjamaan drum of een rammelaar, kunnen gebruikt worden. De klanken en dus eigenlijk de trillingen werken op verschillende lagen, de fysieke, geestelijke en emotionele. De trillingen resoneren met het water waaruit ons lichaam grotendeels bestaat en komen heel diep in elk cel van ons lichaam. Ze helpen de energetische blokkades op te heffen waardoor de energie in ons lichaam weer vrij kan stromen en wij ons beter voelen.
 
Bij de chakra’s re-balancing werk ik met hoge kwaliteit stemvorken die op de chakra’s en de corresponderende planeten afgestemd zijn. Deze frequenties hebben een harmoniserend effect op verschillende fysieke en energetische lagen van ons lichaam.
 
Dankzij deze behandelingen wordt de zelfhelende vermogen van ons lichaam gestimuleerd. Na een massage of fonoforese kan je je ontspannen voelen, maar ook vol nieuwe energie.
 
 
Een massage of fonoforese behandeling duurt 60 minuten en kost €65
 
 
Vul het formulier in om een afspraak te maken met Asameé:

OOK DEZE WEBSITE GEBRUIKT COOKIES