Massage Den Haag

rendered5
rendered2
rendered4
rendered
rendered3

We bieden verschillende gezondheids en ontspannings massages aan. De massage therapeuten hebben elk hun eigen specialisme en eigen tijden waarop ze beschikbaar zijn. Hieronder vind je alle massage vormen en informatie over de massage therapeuten. Na de massage kun je genieten van heerlijke drankjes en een veganistische lunch. Gun jezelf óf een ander een heilzaam, verwen moment bij Vleugels.

We bieden de volgende massages aan:

Welke massage vorm spreek je het meest aan op dit moment? Klik op de knop hieronder om direct zelf een massage te boeken of klik op de verschillende massage vormen of namen van de masseurs om eerst meer te weten te komen. 

button_boek-een-massage-3

 

Minuten Kosten Masseur Beschikbaar op:

Lomi Lomi Massage

90 € 85,00 Valerie Dinsdag, Woensdag, Donderdag en Vrijdag

Ontspanningsmassage

60 € 65,00 Gerda Vrijdag

Hoofd & Gezichtsmassage

30 € 35,00 Gerda Vrijdag

Rug, nek, hoofd & Gezichtsmassage

60 € 65,00 Gerda Vrijdag

Rustgevende massage

60 € 65,00 Kim Maandag, woensdag, Donderdag Vrijdag en Zaterdag

Rustgevende massage

90 € 85,00 Kim Maandag, woensdag, Donderdag Vrijdag en Zaterdag

Anti Stress massage

60 € 65,00 Valerie Dinsdag, Woensdag, Donderdag en Vrijdag

Anti Stress massage

90 € 85,00 Valerie Dinsdag, Woensdag, Donderdag en Vrijdag

Tulamassage

90 € 90,00 Priscilla Woensdag

Voet reflex zone massage van Valerie

60 € 65,00 Valerie Dinsdag, Woensdag, Donderdag en Vrijdag

Chi sessie

90 € 85,00 Kim Maandag, woensdag, Donderdag Vrijdag en Zaterdag

Onze Masseurs:

Valerie
Masseur
"Ik werk vanuit de visie dat de mens een eenheid is van lichaam, ziel en geest en ben gefascineerd door de taal en de wijsheid van het lichaam. Ik ben ervan overtuigd dat ieder lichaam een eigen verhaal heeft die graag verteld en gehoord wilt worden. Door middel van massage en gesprek nodig ik je uit om met volle aandacht naar je lichaam te luisteren en bewust te beleven wat de aanraking met je doet. Bewust voelen leidt tot inzicht in aspecten die hebben bijgedragen aan het ontstaan van klachten of ongemakken van fysieke, emotionele of geestelijk aard. Het heeft ook een preventieve werking of is een bron van berusting en plezier zijn. Bewuste aanraking bevordert het zelfregulerend vermogen van het lichaam en de harmonie tussen lichaam, ziel en geest."

Gerda
Masseur
"Mijn missie is om mensen te ondersteunen in een stukje bewustwording van zichzelf, dit heeft mij altijd al geïntrigeerd. Jarenlang heb ik (tegen beter weten en voelen in) mijn dagelijkse leven en werkzaamheden gevuld volgens de maatschappelijke verwachtingen. Dit bleek na grondig zelfonderzoek niet van mij te zijn. Liever gaf ik me over aan de flow van wat het leven me liet zien en wat er voorbij kwam. Dit heeft me de energie, de ruimte en de moed gegeven mijn gave en talenten in te zetten en te delen met mensen die dit ook willen. Aandacht, aanraking, contact, ondersteuning in de vorm van een luisterend oor….daar word ik blij, lichter en levendiger van. Het is mijn intentie en mijn drijfveer jou dit ook te mogen laten ervaren. Ondersteund door een opleiding NLP Master en diverse massage cursussen, heb ik in de jaren dat ik masseer een eigen intuïtieve methodiek ontwikkeld, die vanzelf wordt ingezet om te voelen wat er nodig is voor jou. Daar waar geen oordelen zijn en waar je in je eigen energie mag vliegen en voelen."

Kim
Masseur
"Mijn fascinatie is de schijnbare tegenstelling tussen de innerlijke stilte en beweging. In mijn eigen ontwikkeling ontdekte ik dat stilte en beweging uit elkaar geboren worden als yin en yang. Deze ontwikkeling is herkenbaar in mijn massages. Ik ben opgeleid als rebalancer en heb een natuurgeneeskundige achtergrond. Ik geef rustgevende massages en Chi-sessies, waarbij Chi staat voor levensenergie."

Priscilla
Masseur
"In mijn eigen proces van persoonlijke ontwikkeling ontdekte ik dat wat er zich afspeelt op geestelijk en emotioneel vlak zich direct vertaalt in het lichaam en andersom. Fysieke klachten waren voor mij een reden om met yoga te beginnen. Het bracht me alleen veel meer dan alleen een oplossing voor mijn klachten. Ik ging mijn lichaam ervaren en voelde in de oefening hoe lichaam en geest elkaar beïnvloeden en leerde zo mezelf op een andere manier kennen. Ook massages verruimden mijn bewustzijn. In het ontvangen en geven van Tulamassage ontdekte ik nog iets extra's, namelijk dat vooral bewuste en liefdevolle aanraking heel helend kunnen zijn."

 

 

De Massages:

 

LOMI LOMI MASSAGE

De Lomi Lomi massage is een complete massage, die lichaam, geest en gevoel met elkaar verbindt en in balans brengt. Verschillende delen van het lichaam worden opnieuw tot een geheel met elkaar verbonden waardoor de energie weer vrij kan stromen in het lichaam.

Deze massage bestaat uit lange vloeiende massage grepen er wordt voornamelijk met het zachte deel van de onderarmen in een doorgaande flow gemasseerd. Deze massage techniek weerspiegelt de ritmische en krachtige beweging van de oceaangolven en wakkert een algemeen gevoel van welbehagen aan in lichaam en geest!

90 min €85.-

button_boek-deze-massage-1

 

 

 

ANTI STRESS MASSAGE

In de anti stress massage wordt holistic pulsing (wiegende ritmische bewegingen) gecombineerd met technieken uit de haptische (energetische) massage en technieken uit de “deep tissue” massage. Deze massage brengt ontspanning in het bindweefsel, zorgt voor een toename van de bloedcirculatie en stimuleert het para sympathische zenuwstelsel (diepe ontspanning).

Bij deze massage is er voornamelijk aandacht voor hoofd, nek, schouder en rug.

60 min €65.-

90 min €85.-

button_boek-deze-massage-1

 

 

 

VOETREFLEXZONE MASSAGE VAN VALERIE

De voeten weerspiegelen het hele lichaam. Zij dragen ons overal naartoe en vormen de basis van ons lichaam. Daar bevinden zich zones die corresponderen met delen van ons lijf. Door het masseren van je voeten wordt je hele lichaam indirect aangeraakt en word jij als geheel wezen geraakt. Deze massage gebruikt zachte en stevige grepen en bewerkt de nodige reflexpunten om het lichaam in balans te houden of brengen. Hij wordt op de massagetafel gegeven.

60 min €65,-

button_boek-deze-massage-1

 

 

ONTSPANNINGSMASSAGE

Ervaar jij een innerlijke behoefte om gemasseerd te worden? Ben je toe aan ontspanning? Heb je fysiek of emotioneel een stressvolle periode achter de rug?

Een goede verandering voor jouw welzijn kan je ervaren tijdens een ontspanningsmassage.

Met alle aandacht worden jouw rug, nek, hoofd en benen met rustige vloeiende bewegingen gemasseerd. Daar waar nodig zal er een diepte behandeling worden gegeven.

Even werkelijk ontspannen.

60 min € 65,-

button_boek-deze-massage-1

 

 

 

HOOFD-GEZICHTSMASSAGE

Over het algemeen loopt het hoofd soms over met allerlei gedachten en gepieker en voelen we een stille wens om deze gedachten even stil te leggen.

Een onontbeerlijke hoofd-gezichtsmassage geeft je de gelegenheid te ervaren hoe fijn het is om je aandacht op jouw hoofd te richten. Gedachten blijven komen en gaan, maar zullen op de achtergrond verdwijnen als jij je durft over te geven aan de ontspannende positieve aanraking.

30 min € 35,-

button_boek-deze-massage-1

 

 

 

COMBINATIE VAN RUG, NEK, HOOFD, GEZICHTSMASSAGE

Met deze combinatie mag jij aangeven waar jouw behoefte ligt. Hiermee

wordt een optimaal effect bereikt doordat we efficiënt de aandacht richten op

de onderdelen die jij gemasseerd wilt hebben.

Je komt op een ideale manier weer tot jezelf. Jouw energie zal weer stromen waardoor de opgebouwde spanningen afnemen.

60 min € 65,-

button_boek-deze-massage-1

 

RUSTGEVENDE MASSAGE

Rustgevende massage gaat uit van de stilte, het yin principe, het ontvangende en het zachte.
Waar ontspannende massage gericht is op het ont-spannen van wat gespannen is, brengt rustgevende massage stilte in het lichaam op cellulair niveau. Via aandacht en afstemming ontstaat een innerlijke ruimte waarin je helemaal jezelf kunt zijn. Dit brengt een diepe rust.
Rustgevende massage is een zachte intuïtieve methode, die de drukte buiten willen laten en veel prikkels ervaren.

60 min € 65,-

90 min € 85,-

button_boek-deze-massage-1

 

CHI SESSIE

Een Chi-sessie gaat uit van de beweging, het yang principe, het dynamische en gerichte. Chi komt vanuit het oosten en staat voor levensenergie.
Tijdens een Chi-sessie nemen we het fysieke als ingang voor het bewustzijn. Er is ruimte voor een dieper onderzoek in jezelf. Anti-serieus maar wel in volle ernst. Een Chi-sessie is bedoeld voor mensen die nieuwsgierig zijn naar meer en de antwoorden in zichzelf willen vinden, via aanraking. Hiervoor kunnen diverse technieken gebruikt worden.

90 min € 85,-

button_boek-deze-massage-1

 

TULAMASSAGE

Tulamassage bestaat uit vloeiende bewegingen, uitgevoerd op het ritme en de melodie van specifieke muziek. Hierdoor kom je makkelijk in een ontspannen, meditatieve staat. Er ontstaat zo weer een natuurlijk en levendig evenwicht in jouw lichaam, waardoor alles weer vrij kan stromen. De primaire focus van Tulamassage is blijvende fysieke en emotionele ontspanning.

Liefdevolle intentie, totale aanwezigheid en creativiteit zorgen ervoor dat deze massage de levensenergie stimuleert en diepe heling biedt.

Andere essentiële onderdelen van deze meditatieve behandeling zijn:

  • oprechte zorg
  • precisie van ritme en lijn
  • afwisseling tussen kracht en tederheid

Tulamassage is een massage van het hele lichaam met olie. De massage duurt gewoonlijk 1,5 uur en vindt plaats op een matras op de vloer. In overleg is ook een massage van een uur mogelijk. Samen bespreken we dan welk deel van je lichaam de meeste aandacht nodig heeft.

90 minuten 90,- euro

60 minuten 70,- euro

button_boek-deze-massage-1