Homeopathie Den Haag

Francine Westerduin - Homeopathie - Kinesiologie - Vleugels

Francine Westerduin heeft bij Vleugels haar praktijk voor Homeopathie en Kinesiologie gevestigd. Lees hieronder meer over Homeopathie of neem contact op om een consult te boeken. De behandelingen worden vaak vergoed door zorgverzekeraars.

button_afspraak-maken

Lees meer over Homeopathie

Het woord homeopathie komt uit het Griekse homoios (gelijk) en pathos (lijden). Homeopathie betekent dus letterlijk, aan hetzelfde lijden. Homeopathie is een holistische geneeswijze, dat wil zeggen: door een juiste prikkel te geven wordt het zelfregulerend vermogen van de gehele mens gestimuleerd om de persoon die het inneemt in z’n totaliteit te verbeteren (genezen). Niet alleen fysieke klachten worden aangepakt maar ook de mentale/emotionele klachten. De patiënt ervaart dat hij of zij op alle niveaus kalmeert. De fysieke klachten verdwijnen, of nemen af, en de geest komt tot rust. Vaak merkt men dat men bijvoorbeeld beter gaat slapen en zich veel kalmer en stabieler voelt. Homeopathie is een natuurlijke geneeswijze. De middelen worden over het algemeen gemaakt van mineralen, planten of dieren. Het is een energetische geneeswijze die heel goed vanuit de kwantumfysica te verklaren is. De werking berust op een overeenkomstige frequentie van een homeopathisch geneesmiddel en de trillingsfrequentie van de persoon die het middel inneemt. In de homeopathie noemen we dit het principe van gelijksoortigheid (similia). Simpeler gezegd: wat bepaalde symptomen kan veroorzaken bij gezonde mensen, kan diezelfde symptomen bij ‘zieke’ mensen genezen.

Potentiëren

De bereiding van de homeopathische middelen wordt potentiëren genoemd. Een oertinctuur wordt dusdanig in water verdund en geschud dat de eventuele giftige stoffen eruit verdwenen zijn, waardoor de middelen veilig ingenomen kunnen worden. Dit schudden en verdunnen zorgt er tevens voor dat de energetische ‘blauwdruk’ informatie van een medicijn opgenomen wordt en het medicijn z’n energetische werking krijgt.

Een ‘lage’ potentie werkt meer fysiek, hoe hoger de potentie hoe meer het op de geest gaat inwerken. Acute ziekten zoals griep en verkoudheden en ouderen met een lage levenskracht worden met lage potenties behandeld, terwijl bij chronische aandoeningen iets hoger kan worden ingezet, afhankelijk van de aard van de klacht(en).

 

 

Lees meer over Kinesiologie

Kinesiologie betekent de leer van de beweging en heeft als basis Touch for Health. Kinesiologie is een systeem waarbij de spanning van de spieren gebruikt wordt om fysieke, energetische en/of emotioneel/mentale blokkades op te kunnen sporen en te balanceren. Via de spiertesten kan het lichaam heel precies aangeven waar de knelpunten liggen en wat er precies aan de hand is. Een kinesioloog werkt voornamelijk met acupressuur-punten, Chinese geneeskunde, chiropraxie, fytotherapie en psychologie, maar de leer is volop in beweging en er komen steeds weer nieuwe ‘ingangen’ bij. Hoewel ik de hele opleiding heb gevolgd, gebruik ik de methode nu nog voornamelijk om homeopathische middelen uit te testen, potenties te bepalen, en wat ook heel belangrijk is, om trauma’s te verwerken! Ik maak hierbij gebruik van het bio-feedbacksysteem van het lichaam, d.m.v. het testen van spieren, m.n. de armspier.

In enkele gevallen test ik meer uit, bijvoorbeeld als bepaalde emotionele blokkades tijdens het af- nemen van een anamnese niet duidelijk zijn geworden of als er behoefte is aan het uittesten van voedingsstoffen, medicijnen en/of voedingssupplementen.

 

 

Tarieven en vergoedingen

De behandelingen worden vergoed door je zorgverzekering, mits je een aanvullende verzekering hebt.

 

Klik hier om te controleren of jouw zorgverzekeraar de consulten vergoedt 

VNT-logo

Behandelingen:

Intake € 100,00
Vervolg consult € 72,50
Half consult € 50,00
Repertoriseren, testen en nabespreken € 35,00
Telefonisch consult € 21,50

Alle prijzen zijn inclusief Btw.

*Eventueel verstrekte natuurgeneesmiddelen worden door sommige zorgverzekeraars niet vergoed, de behandeling zelf echter vaak wel geheel of gedeeltelijk.

Beoordelingen van cliënten:

Babiche – 28-6-2017

“Na een zoektocht van een jaar naar het niet slapen van onze baby kwam ik bij Francine terecht. ik wist zeker dat er een oorzaak was voor de onrust en het niet kunnen ontspannen van onze dochter. nu weer een jaar verder, kan ik zeggen dat er eindelijk rust is. het voelt alsof we de laatste dingen aan het ontstoren zijn en heb echt een ander kind. na een paar maanden ben ik ook voor mijzelf met francine gaan praten. ik ben als mens, in mijn hoofd en in mijn lijf nu zo veel meer in balans dan voor de behandeling. nu stuur ik al mijn vrienden, familie en soms zelfs klanten naar francine als ik denk dat ze er iets aan kunnen hebben.”

Astrid – 12 april 2016 Den Haag:

“Al bijna een jaar helpt Francine mij met kinesiologie en homeopathie op mijn gezondheid en bewustzijn pad. Nu gebruik ik ruim een week geen koffie en suikers meer. Ja pittig; een week hoofdpijn. Maar nu voel ik me steeds beter: meer energie, helder rustig hoofd, geen onrust en bijna geen opvliegers meer! De combinatie van homeopathische middelen met info over helende voeding doet mij echt goed!”

Helena –  21 april 2016 Den Haag:

“Begin dit jaar kwam ik voor het eerst bij Francien voor een consult. Na een zware periode in mijn leven was ik er fysiek en mentaal slecht aan toe. Had totaal geen energie, sliep slecht en had een burn out. Francien is gestart met een uitgebreide behandeling met homeopathische middelen en nu bijna twee maanden later werk ik weer, mijn energie heeft een boost gekregen en ik voel mij stukken beter. Ik ben nog steeds bij haar voor behandelingen en heb er alle vertrouwen in dat het helemaal goed gaat komen. Ik ben blij dat ik bij haar gekomen ben en ik zou haar zeker aanbevelen.”

 

Neem contact met ons op voor een kennismaking: 

info@Vleugelsdenhaag.nl

070 415 87 09

Of plan zelf gelijk een afspraak in:

button_afspraak-maken