Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Gentle Flow Yoga

september 28 @ 20:00 - 21:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every week that begins at 8:00pm on donderdag, repeating indefinitely

Gentle Flow Yoga

Tijdens de gentle flow lessen worden alle bewegingen die we maken begeleid door het ritme van de ademhaling. We brengen de aandacht naar de ademhaling en focussen op het creëren en vasthouden van een diepe en gelijke in- en uitademing gedurende de hele les. Dit zorgt ervoor dat dat we rustiger worden in ons hoofd, omdat de aandacht zich verplaatst naar het lichaam, maar het geeft het lichaam ook kracht en helpt bij het ontwikkelen van meer flexibiliteit.

eliza-spronk
Voor mij is yoga de altijd aanwezige en constante oefening van bewustwording en aanvaarding van wat ik binnenin mijzelf ervaar. Niet alleen de prettige en leuke gevoelens en sensaties, maar ook juist de minder prettige. Het is de vriendelijkste confrontatie met mijzelf, door mijzelf, en ik pas wat ik op de mat leer toe in het dagelijkse leven. In situaties die me gespannen of angstig maken gebruik ik mijn ademhaling om rustig te worden en herinner ik mezelf eraan dat ook dit weer voorbij gaat, net zoals wanneer ik in een uitdagende houding op de mat sta!

Ik geloof in zijn wie je bent en voelen wat je voelt terwijl je op de mat staat, ongeacht wat zich aandient. Voel je vrolijk, verdrietig, ontspannen, gestrest, het mag allemaal. Ik zie je graag op de mat!

De les begint altijd met het opzoeken van de ademhaling en het brengen van de aandacht van het hoofd naar het lichaam. Iedere les ligt de aandacht op een of twee delen van het lichaam, zoals het openen van de heupen, het versterken van de benen of het versoepelen van de de schouders en rug. De houdingen die worden uitgevoerd volgen elkaar op en worden intensiever naarmate het lichaam zich meer opwarmt en opent. Bij iedere houding geef ik opties om de houding aan te kunnen passen, zo is deze les voor iedereen toegankelijk. De les eindigt met een eindontspanning waarin het hele lichaam zich kan ontspannen na de inspanning en de ademhaling terug gaat naar zijn normale ritme.

Prijzen:

Proefles/Losse Les

5 strippenkaart (7 weken geldig)

10 strippenkaart

€ 10,-

€ 55,-

€ 112,50

 Lestijden:

Donderdag 20:00 – 21:00

Inschrijven?

Vul het onderstaande formulier in, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op om je inschrijving te bevestigen.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Uw bericht

Vul onderstaande code in om te verzenden

captcha

of neem contact met ons op:

info@Vleugelsdenhaag.nl

070 415 87 09

Gegevens

Datum:
september 28
Tijd:
20:00 - 21:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Vleugels
Elandstraat 77a
Den Haag, Zuid Holland 2513 GM Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
070 41 58 709